Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 16, 2014

Μίτσελ: Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της κλήρωσης

Εικόνα
«Πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League»

Τίτλοι… τέλους! Αποσύρεται από το πρωτάθλημα ο Πανηλειακός

Εικόνα
Ο πρόεδρος του Πανηλειακού , Θανάσης Παπαγεωργίου, ανακοίνωσε την απόφασή του ν' αποσύρει τους "ερυθρόλευκους" από το πρωτάθλημα της Football League με στόχο να αναγεννηθεί η ομάδα και να δημιουργήσει κάτι… μεγάλο Λόγω των πολλών προβλημάτων –οικονομικών και αγωνιστικών- που αντιμετωπίζει, ο Πανηλειακός... διαλύεται! Με προσωπική του δήλωση ο διοικητικός ηγέτης των "ερυθρόλευκων", Θανάσης Παπαγεωργίου, γνωστοποίησε ότι ο Πανηλειακός δεν θα παίξει άλλο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, ενώ θα διαλυθεί για να επιστρέψει αναγεννημένος και δυνατός. Η προσωπική δήλωση του Θ. Παπαγεωργίου:

«Τιμωρούν» τους καρκινοπαθείς

Εικόνα
Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για τους καρκινοπαθείς από την Αμαλιάδα και την ευρύτερη περιοχή, με το κατάστημα του ΙΚΑ να τους «τιμωρεί» ούτε λίγο ούτε πολύ που είχαν την ατυχία να ασθενήσουν και να προσβληθούν από καρκίνο. Γιατί στην προκειμένη περίπτωση οι καρκινοπαθείς δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο το Γολγοθά της ασθένειάς τους, αλλά βρίσκονται αντιμέτωποι και με το Γολγοθά της γραφειοκρατίας που δεν έχει τέλος. «Νοσεί» το σύστημα

Δεκαοχτάχρονος βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι

Εικόνα
Τον βρήκαν οι γονείς του σε μία λίμνη αίματος

Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Κατρίνης απο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ - Θα είναι υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ΠΑΣΟΚ

Εικόνα
Την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ, υπέβαλε ο Μιχάλης Κατρίνης , ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την απόφαση του να είναι παρών στις εκλογές στο νομό Ηλείας, ως υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Έτσι επιβεβαιώθηκε το χθεσινό ρεπορτάζ του ilialive.gr και οι πληροφορίες που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες. Σε δήλωση του, ο Μιχάλης Κατρίνης επισημαίνει:

Απατεώνες βγήκαν για ψάρεμα στο διαδίκτυο

Εικόνα
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου, ότι έχει εντοπιστεί προσπάθεια αλίευσης και υποκλοπής κωδικών (Phishing Mail) από τραπεζικούς πελάτες, οι οποίοι είναι χρήστες ηλεκτρονικών υπηρεσιών e-banking, με σκοπό τη διενέργεια συναλλαγών και τη

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας

Εικόνα
Πύργος Ηρωίνη συνολικού βάρους 1,3 γραμμαρίων είχε στις τσέπες τους ένας 37χρονος ημεδαπός, που χθες

Ηλεία: Βροχές από το απόγευμα της Τρίτης – Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
 Σήμερα Τρίτη οι χαμηλές πιέσεις που έφεραν τις νεφώσεις  θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα βρέξει.    Την Τετάρτη τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Η κακοκαιρία ωστόσο θα είναι σύντομη καθώς, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Πέμπτη ο καιρός θα βελτιωθεί.  Λόγω των νοτιάδων θα μαλακώσει ο καιρός αρκετά το επόμενο 48ώρο. Θα επιστρέψει το πρωινό κρύο από την Πέμπτη.    Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Εικόνα
Στα δυτικά τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρες. Από το απόγευμα τοπικές βροχές βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Νότιοι άνεμοι που στο Ιόνιο θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες και πιθανώς τοπικές ομίχλες.

Σαν σήμερα

Εικόνα
  Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Δεκεμβρίου