ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΘΟΥΛΑ



Χρόνια πολλά στους ΛΕΥΤΕΡΗΔΕΣ στις  ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ και στις ΑΝΘΟΥΛΕΣ
Χρόνια πολλά στις Κυρίες

Βίος Αγίου Ελευθερίου και μητρός αυτού Ανθίας


Ο Άγιος Ελευθέριος καθώς και η μητέρα αυτού Ανθία εορτάζουν στις 15 Δεκεμβρίου

Zoom in (real dimensions: 598 x 768)Εικόνα

Στους πρωτοχριστιανικούς χρόνους
O Άγιος Ελευθέριος έζησε το 150 περίπου μ.Χ. και γεννήθηκε στην Χριστιανομάχο Ρώμη. Οι γονείς του ήταν πλούσιοι και από τους ευγενείς της Ρώμης. Κατείχαν σπουδαία θέση στην Ρωμαϊκή κοινωνία. Το σπουδαιότερο όμως ήταν,

Αμαλιάδα: Στο στόχαστρο διαρρηκτών καταστήματα στο κέντρο



agora_amal
Συνεχίζονται τα περιστατικά διαρρήξεων στην Αμαλιάδα, που έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες στο κέντρο της πόλης.

Ηλεία: Εκλογικός συναγερμός στο νομό και μάχη για τις πέντες έδρες


kalpes
Είναι πολύ πιθανό σε λιγότερο απο δύο μήνες να πραγματοποιηθούν στη χώρα εθνικές εκλογές αν δεν υπάρξει εκλογή προέδρου στην τρίτη ψηφοφορία στις 29 Δεκεμβρίου στη Βουλή.

Eξιχνιάστηκε απάτη με sms "Σε είδα στην καφετέρια και μου άρεσες πολύ"


message
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, εξιχνιάστηκε υπόθεση που αφορά σε μαζική και απρόκλητη αποστολή μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας (SMS), με συγκεκριμένο περιεχόμενο, προς πολίτες, και

Ηλεία: Όλοι ψάχνουν την "Τρανή Λάκα" και τον κρυφό οίκο ανοχής - Άγνοια δηλώνει η ΕΛ.ΑΣ.


oikos
Τον γύρο του διαδικτύου από αθηναϊκά αλλά και . . . τοπικά μέσα, κάνει η είδηση για εντοπισμό «κρυφού» οίκου ανοχής στην Ηλεία και μάλιστα στον οικισμό «Τρανή Λάκα» του δήμου Ζαχάρως. Οι συντάκτες της είδησης προφανώς μπέρδεψαν τα δεδομένα,

Ηλεία: Βροχές από το απόγευμα της Τρίτης – Αναλυτική πρόγνωση


xamilo
Χαμηλές πιέσεις από την δυτική Μεσόγειο θα φέρουν νεφώσεις σήμερα Δευτέρα στην περιοχή μας. Από αύριο Τρίτη θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα βρέξει. 
 
Την Τετάρτη τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Η κακοκαιρία ωστόσο θα είναι σύντομη καθώς, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Πέμπτη ο καιρός θα βελτιωθεί. 

Λόγω των νοτιάδων θα μαλακώσει ο καιρός αρκετά το επόμενο 48ώρο. Θα επιστρέψει το πρωινό κρύο από την Πέμπτη. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Ομίχλη και υγρασία το πρωί, λιακάδα μετά - Αναλυτική πρόβλεψη του καιρού


Ομίχλη και υγρασία το πρωί, λιακάδα μετά - Αναλυτική πρόβλεψη του καιρού

Ήπιος καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια πριοβλέπεται από την ΕΜΥ, με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Επικράτηση νοτίων ανέμων στα δυτικά, με τοπικές βροχές το βράδυ στο Ιόνιο.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού για ολόκληρη τη χώρα:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Δεκεμβρίου

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ