ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζει στο Europa League ο Ολυμπιακός


Νίκη με 4-2 για τους «ερυθρόλευκους» επί της Μάλμε-Τα αποτελέσματα του Champions League

To κόλπο που θα δείξει εάν θα εκλεγεί τελικά Πρόεδρος Δημοκρατίας - Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα εάν προκηρυχθούν πρόωρες


To κόλπο που θα δείξει εάν θα εκλεγεί τελικά Πρόεδρος Δημοκρατίας - Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα εάν προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές

- Όσοι ανεξάρτητοι βουλευτές σκοπεύουν να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα απέχουν από τις δύο πρώτες ψηφοφορίες
- Τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν πολύ δύσκολο στόχο τους 180 βουλευτές
- Υπάρχουν εισηγήσεις στον Αντώνη Σαμαρά να αποδεχθεί ίσως και την πρόταση των 8 βουλευτών
- Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξουν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, όπου έχει πέσει ακόμα και η πρόταση για διάλυση

Σκλήβα Ηλείας: Το κοπάδι έκανε "φτερά" . . .


probata
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τριάντα πέντε αρνιά «εξαφανίστηκαν» μέσα από τη στάνη στο χωριό Σκλήβα Ηλείας. Άγνωστοι μπήκαν

Ηλεία: Τσιγγάνα επέστρεψε τα λεφτά που έκλεψε


asty
Συμβαίνουν και αυτά. Δύο τσιγγάνες με τη μέθοδο της απασχόλησης την περασμένη εβδομάδα έκλεψαν από την τσάντα μας γυναίκας στην Ανδραβίδα το ποσό των 500 ευρώ. Οι αρχές υπέδειξαν

Δυτική Ελλάδα: Συνολικά 728 άτομα συνελήφθησαν για παραβάσεις το Νοέμβριο


astyno
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων για το μήνα Νοέμβριο και για όλη την εδαφική της περιφέρεια.
Κατά τη διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2014, από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, (Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας) συνελήφθησαν συνολικά  – 728- άτομα. Ειδικότερα :

Ηλεία: Αλβανός θέλησε να πάρει άδεια ομογενή με πλαστά χαρτιά


plastografia
Ένας 57χρονος υπήκοος Αλβανίας θέλησε να ανανεώσει το Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενών και

Ηλεία: Διάρρηξη με λεία "πεντακοσάρικο" στα Χανάκια


diarriktes
Διάρρηξη σε σπίτι στα Χανάκια διέπραξαν

Ηλεία: Πρόσκαιρη βελτίωση - Νέες βροχές από το απόγευμα της Τετάρτης – Αναλυτική πρόγνωση


katakolon
Στην ανατολική Ελλάδα πέρασε το βαρομετρικό χαμηλό που έδωσε περισσότερα από 50 χιλιοστά στο Βαρθολομιό το βράδυ της Κυριακής και καταιγίδα με χαλάζι στην Φιγαλεία το πρωί της Δευτέρας. 


Ένα νέο σύστημα, "καρμπόν" με το προηγούμενο, θα μας επηρεάσει βαθμιαία το δεύτερο μισό της Τετάρτης.

Η θερμοκρασία έπεσε τοπικά στους 5 βαθμούς το πρωί της Τρίτης και μας θύμισε ότι βρισκόμαστε στον χειμώνα. Πάντως, το μεσημέρι και πάλι περιμένουμε σχετικά υψηλές τιμές στους 18 βαθμούς Κελσίου. Λόγω των νοτιάδων θα περιοριστεί το πρωινό κρύο το επόμενο 48ωρο.

Βελτίωση του καιρού από την Παρασκευή. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Τετάρτη - Αναλυτική πρόγνωση


Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Τετάρτη - Αναλυτική πρόγνωση

Βροχές και στα ανατολικά και νότια από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες που το βράδυ και από τα νότια θα ενταθούν. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 10ης Δεκεμβρίου