ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη


Με 2-1 επιβλήθηκε ο «δικέφαλος» του Ολυμπιακού-Τα αποτελέσματα της Σούπερ Λίγκας



Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο ΚαραϊσκάκηΣτο ντέρμπι κορυφής ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη μέσα στο «Γ.Καραϊσκάκης» επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική (εξ΄αναβολής) της Σούπερ Λίγκας. 

Τα γκολ των

«Έφυγε» ο Κώστας Λινοξυλάκης


Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Εφιάλτης" η σχέση 16χρονης με αλλοδαπό ντελιβερά: Το άγριο ξύλο και οι απειλές


kopela

16χρονη μαθήτρια, κόρη γνωστού επιχειρηματία, καταγγέλλει τον αλλοδαπό υπάλληλο ντελίβερι με τον οποίο διατηρούσε σχέση ότι την ξυλοκόπησε και απειλούσε να τη σκοτώσει αν το χωρίσει -Έξαλλοι και έντρομοι οι γονείς της, έκαναν μήνυση και αγωγή κατά του νεαρού - "Γνωρίζαμε τη σχέση τους αλλά δε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα είχε τέτοια κατάληξη", λέει ο πατέρας της κοπέλας

ALERT: Δεκάδες συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. σε Ηλεία, Μεσσηνία, Λακωνία και Αθήνα για ναρκωτικά


image_1
Τουλάχιστον 14 άτομα έχουν συλληφθεί από την Ηλεία από τις περιοχές Πύργου και Αμαλιάδας για υπόθεση ναρκωτικών από τις αστυνομικές αρχές της Μεσσηνίας, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Δεκεμβρίου

Ηλεία: Φθινόπωρο παρά χειμώνας - Καταιγίδες με λάσπη – Αναλυτική πρόγνωση

kat
Ατμοσφαιρικές διαταραχές θα μας απασχολήσουν για τουλάχιστον έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, ωστόσο διατηρείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:
 

Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυς

Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυς

Ημερομηνία εορτής: 04/12/2014
Τύπος εορτής: Σταθερή.
Εορτάζει στις 4 Δεκεμβρίου εκάστου έτους.
Πολιούχος: Δράμα, Αργυρούπολη, Ρέθυμνο (Πόλη)
Άγιοι που εορτάζουν: Αγια Βαρβαρα Η Μεγαλομαρτυς



Ξίφει πατὴρ θύσας σε, Μάρτυς Βαρβάρα,
Ὑπῆρξεν ἄλλος Ἀβραὰμ διαβόλου.
Βαρβάρα ἀμφὶ τετάρτῃ χερσὶ τοκῆος ἐτμήθη.
Βιογραφία
Η Αγία Βαρβάρα αποτελεί κόσμημα των μαρτύρων του 3ου αιώνα μ.Χ. Ο πατέρας της ήταν από τους πιο πλούσιους ειδωλολάτρες της

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΑΒΑΡΑΣ