Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ηλεία: Λιακάδα με κρύο το πρωί – Αναλυτική πρόγνωση


5567_ph1
Αν εξαιρέσουμε το τσουχτερό κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί, ανοιξιάτικες σχεδόν συνθήκες θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο με λιακάδα και το υδράργυρο το μεσημέρι στους 19 βαθμούς.
 
Πρόσκαιρη επιδείνωση περιμένουμε την Δευτέρα προς Τρίτη, μόνο όμως στην ανατολική Ελλάδα με λίγες τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά και την θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση. Έτσι, στην περιοχή μας διατηρείται η ηλιοφάνεια και το πρωινό κρύο, ενώ θα πέσει λίγο η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές την Τρίτη.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία η αλλαγή στο σκηνικό του καιρού με νοτιάδες και πολύ νερό, που διαφαινόταν από τα μέσα της εβδομάδας μετατοπίζεται προς τα τέλη αυτής.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Πανικός στο Μικρολίμανο τα ξημερώματα - "Γάζωσε" με καλάσνικοφ νυχτερινό μαγαζί

astyΧάος επικράτησε τα ξημερώματα στο Μικρολίμανο, όταν ένας άγνωστος μπήκε σε νυχτερινό μαγαζί και άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ, τραυματίζοντας πάνω από 10 άτομα.

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...