Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 20, 2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εικόνα
Έχοντας υπόψιν την προσφάτως αναγγελία της παραιτήσεώς μου από τα καθήκοντα του γεν.γραμματέα και μέλους του ΔΣ του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας , έχω την υποχρέωση να ενημερώσω  όλους αυτούς που διαστρέβλωσαν τα όσα έγραψα και περί παραιτήσεως μου .

Μόνο νίκη απέναντι στην Τουρόβ ο Παναθηναϊκός

Εικόνα
  Οι «πράσινοι» με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζουν την παρουσία τους στο Top 16

Τον ξυλοκόπησαν η γυναίκα του και ο πεθερός του μέσα στο σπίτι του

Εικόνα
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην περιοχή του Τραγανού του δήμου Πηνειού, ύστερα από οικογενειακό επεισόδιο που συνέβη σε οικία τις προηγούμενες ημέρες, με θύμα έναν 30χρονο σύζυγο, και δράστες, την 25χρονη γυναίκα του και τον 59χρονο πεθερό του. Σύμφωνα με

Σαβάλια: 13χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Εικόνα
Ευτυχώς ελαφρά τραυματίστηκε ένας 13χρονος χθες το μεσημέρι, στα

Σαβάλια: Διάρρηξη στο μοτερόσπιτο της κοινότητας

Εικόνα
Το κτίσμα της Τ.Κ. Σαβαλίων που στεγάζει το μοτέρ για την υδροδότηση της

Γαστούνη: Διάρρηξη στα ξηραντήρια της ΕΑΣ

Εικόνα
Το χώρο των ξηραντηρίων της ΕΑΣ Ηλείας – Ολυμπίας στη Γαστούνη, διέρρηξαν άγνωστοι. Οι

Η άλλη πλευρά του νομίσματος στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών

Εικόνα
ΟΡΤ FM 92,3 (19/11/2014 13:10) Για το ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα των συνθηκών στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών μίλησαν στις Πρωινές Αιχμές (92,3 ΟΡΤ FM ) ο επί 25 χρόνια εθελοντής γιατρός του ιδρύματος και διευθυντής της Παθολογικής του Κ.Υ. Γαστούνης, Γιώργος Γώτης, και ο αντιδήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνη και πρώην μέλος του ΔΣ του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, Ανδρέας Μίγκος. «Δεν είναι κλουβιά»

Ηλεία: Πέφτει η θερμοκρασία – Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Κατάλληλος ο καιρός για εξωτερικές εργασίες το επόμενο τετραήμερο. Λιακάδα φοβερή διαύγεια και ορατότητα. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο το κρύο θα είναι τσουχτερό, κυρίως τη νύχτα και νωρίς το πρωί, με τον υδράργυρο να πλησιάζει στις γνωστές στο κρύο περιοχές τοπικά κοντά στο μηδέν. Λόγω της ηλιοφάνειας το μεσημέρι θα ανέρχεται ο υδράργυρος στους 18 με 19 βαθμούς.   Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Βροχές και καταιγίδες! Ποιές περιοχές θα... μουλιάσουν - Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο!

Εικόνα
Xάρτης από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία - Η δυτική Ελλάδα πρώτο "θύμα" της κακοκαιρίας - Τα φαινόμενα στη διάρκεια της ημέρας θα επεκταθούν και στα ανατολικά - Από αύριο το βράδυ θα υποχωρήσουν τα καιρικά φαινόμενα - Βουτιά 10 βαθμών θα κάνει ο υδράργυρος από το Σαββατοκύριακο - Τσουχτερό το κρύο όλη την επόμενη εβδομάδα - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Σαν σήμερα

Εικόνα
  Τα σημαντικότερα γεγονότα της 20ης Νοεμβρίου