ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτοί «παίζουν» για Εθνική


Τέσσερα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι της ΕΠΟ για τον διάδοχο του Ρανιέρι

23χρονος ΑμεΑ καταγγέλλει βιασμό από 50χρονο


Μια περίεργη υπόθεση εξετάζει από προχθές η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, που αφορά τον βιασμό ενός 23χρονου αλλοδαπού με προβλήματα αναπηρίας από 50χρονο σε περιοχή της Ηλείας.

Πάτρα: Πλάκωσε τον γιατρό γιατί . . . είχε κάνει λάθος το φύλο του παιδιού


fillo
Ο εν δυνάμει πατέρας όρμησε σαν μαινόμενος ταύρος στο ιατρείο γυναικολόγου χαστουκίζοντάς τον και θέλοντας κυριολεκτικά να τον... λιντσάρει, ενώ μάταια προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν η γραμματέας του και δύο γυναίκες οι οποίες περίμεναν να εξεταστούν! Και όλα αυτά γιατί ο γιατρός είχε κάνει λάθος διάγνωση του φύλου του μωρού που η σύζυγος του θερμόαιμου Πατρινού κυοφορεί μέσα της. Το επεισόδιο συνέβη την προηγούμενη Τετάρτη το απόγευμα ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως υπάρξει και πιθανή συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες εάν τελικά ο ιατρός αποφασίσει να υποβάλλει μήνυση εναντίον του άνδρα, κατηγορώντας τον για βιαιοπραγία σε βάρος του. Όλα άρχισαν όταν πριν από τρεις μήνες ο άνδρας και η γυναίκας του επισκέφθηκαν τον γυναικολόγο προκειμένου να γίνει η διάγνωση του φύλου του εμβρύου. Ο γιατρός έκανε τον υπέρηχο και αποφάνθηκε ότι πρόκειται για... κορίτσι! Το ζευγάρι έφυγε τρισευτυχισμένο από το ιατρείο και άρχισαν να ονειρεύονται τον ερχομό της κόρης τους. Και φυσικά ξεκίνησαν και τις κατάλληλες προετοιμασίες υποδοχής της στη ζωή. Υπό την έννοια δηλαδή ότι πήγαν στην αγορά και άρχισαν να κάνουν τις ανάλογες επιλογές για τη δημιουργία του κοριτσίστικου δωματίου! Διάλεξαν ροζ κρεβατάκι μπάρμπι, έντυσαν τους τοίχους με δαντέλες σε διάφορα χρώματα, αγόρασαν ρουχαλάκια κοριτσίστικα και φουστανάκια, τα πάντα σε χρώματα ροζ. Και επιπλέον, γέμισαν το δωμάτιο με σχεδόν... όλων των ειδών τις κούκλες!
Τους... ήρθε νταμπλάς!Όλα λοιπόν ήταν έτοιμα και απλώς περίμεναν να φθάσει η μεγάλη στιγμή. Και όσο για το όνομα, θα βάπτιζαν την κορούλα τους Αργυρώ, το όνομα της γιαγιάς από την πλευρά του πατέρα. Αλλά τελικά έμελε να έρθουν τα... πάνω - κάτω στην τελευταία επίσκεψη που έκανε η έγκυος γυναίκα στον γυναικολόγο της. Ο οποίος ξανάκανε υπέρηχο και έκπληκτος διαπίστωσε ότι τελικά δεν επρόκειτο για κοριτσάκι αλλά για ένα αγοράκι! Ο γιατρός βέβαια εξήγησε στη μητέρα ότι η στάση του εμβρύου ήταν τέτοια που δεν του επέτρεπε να διακρίνει το φύλο. Στο μεταξύ όμως το έμβρυο γύρισε κι έτσι φάνηκε ξεκάθαρα - έστω και καθυστερημένα - ποιο ήταν το φύλο του και ότι επρόκειτο για αγόρι.
Έγινε έξαλλος ο πατέραςΗ γυναίκα ενημέρωσε τον άνδρα της και εκείνος έγινε έξω φρενών και... όντας ασυγκράτητος πήγε στο ιατρείο θέλοντας να... τιμωρήσει τον γιατρό. Ο θερμόαιμος άνδρας πρόλαβε και χαστούκισε τον γυναικολόγο, αλλά ευτυχώς κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν δύο νεαροί που διατηρούν γραφείο δίπλα από το ιατρείο και ακούγοντας τη φασαρία έσπευσαν για βοήθεια. Μένει όμως να δούμε εάν στην υπόθεση θα δοθεί δικαστική συνέχεια ή αν ο γιατρός θα επιλέξει να δώσει τόπο στην οργή...

Πηγή

dete.gr

Ρεκόρ ζημιών στην Ηλεία


Την άμεση συνδρομή του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων ώστε μπορέσουν οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας να σταθούν και πάλι στα πόδια τους για να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά προβλήματα και τις ζημιές που παρουσιάστηκαν εξαιτίας των

Από την Ηλεία ο αξιωματικός που τραυματίστηκε σοβαρά στη Ρόδο


rodos

Κατάγεται από την Κυλλήνη, ο διοικητής της Στρατονομίας

Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου



Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβριο του 1973 ήταν η κορυφαία αντιδικτατορική εκδήλωση και ουσιαστικά προανήγγειλε την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών, η οποία από τις 21 Απριλίου 1967 είχε επιβάλλει καθεστώς στυγνής δικτατορίας στη χώρα.
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου 1973, όταν ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές της Αθήνας και συγκεντρώθηκαν στο Πολυτεχνείο. Ζητούσαν την

Ηλεία: Συννεφιά και νοτιάδες – Αναλυτική πρόγνωση


fthino
Με συννεφιά και  νοτιάδες θα κυλήσει το πρώτο μισό της νέας εβδομάδας. Υπαρκτή πιθανότητα το παραπάνω διάστημα να σημειωθούν λίγες τοπικές και ασθενείς βροχές.
 
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Βροχές και καταιγίδες και την Δευτέρα - Αναλυτική πρόβλεψη


Βροχές και καταιγίδες και την Δευτέρα - Αναλυτική πρόβλεψη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια κυρίως τις πρωινές ώρες προβλέπει η ΕΜΥ για την Δευτέρα, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά και νότιους ανέμους έως 6 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού για ολόκληρη τη χώρα:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου