ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Όχι άλλες σκοτούρες για Ρανιέρι


Κανονικά προπονήθηκε ο Κώστας Μανωλάς

Με καντήλια τρία χρόνια στο λυόμενο... (PHOTOS)


   Υπό το φως του καντηλιού διαβάζουν η Σοφία, ο Κώστας και ο Χρήστος, ενώ η μικρή Ευαγγελία δεν έχει δει ποτέ «παιδικά» στην τηλεόραση, αφού το λυόμενο στο οποίο ζουν από το 2011, δεν έχει ρεύμα. Ο Κανέλλος Αδαμόπουλος και η σύζυγός του Αθανασία, κάνουν έκκληση στις αρχές να τους βοηθήσουν να ηλεκτροδοτήσουν το λυόμενο που ζουν, για να έχουν φως, ψυγείο να λειτουργεί και ζεστό νερό για τα παιδιά τους…

Με 1.110 ευρώ σε 36 δόσεις κοστολόγησαν τον κάθε θάνατο στις φωτιές του 2007 στην Ηλεία


Του Μάκη Νοδάρου
Με 40.000 ευρώ έσβησαν το θάνατο 36 πολιτών στην Ηλεία
Χίλια εκατόν δέκα ευρώ! Τόσο κοστολόγησε τελικά η Ελληνική Δικαιοσύνη και η Δημοκρατία μας, τον καθένα από τους

Στα…σαγόνια του καρχαρία! - Πιάστηκε σκυλόψαρο 300 κιλών ανοιχτά της Κυλλήνης


Με λουκέτο απειλείται το Χαμόγελο του Παιδιού


xamogelo
Ως "ταφόπλακα" για τα 13 σπίτια που λειτουργεί ο σύλλογος "Το Χαμόγελο του Παιδιού" παρέχοντας φροντίδα και ασφάλεια σε 330 παιδιά, - δύο εξ αυτών στην Ηλεία - χαρακτήρισε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος την πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Εργασίας σχετικά με τις προϋποθέσεις για την ίδρυση και λειτουργία φορέων παιδικής προστασίας.

Δίκη των πυρκαγιών: Ενοχή για τους τέσσερις απο τους πέντε κατηγορουμένους - 40 χρόνια κάθειρξής οι ποινές


foties_1.
Εκδόθηκε η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών για τους πέντε κατηγορούμενους στην δίκη των φονικών πυρκαγιών του 2007. Σύμφωνα με πληροφορίες το Δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση του Εισαγγελέα που είχε ζητήσει την ενοχή του πρώην Νομάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα, του έκπτωτου Δημάρχου Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου και του τότε πυροφύλακα Μίνθης Παναγιώτη Τσούρα.
Αντίθετα είχε ζητήσει την αθώωση της 84χρονης Σοφίας Νικολοπούλου για την κατηγορία των ανθρωποκτονιών, την ενοχή της ωστόσο για την πρόκληση εμπρησμού. Οσον αφορά στον τότε Προϊστάμενο Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων, Νίκο Μιχαλόπουλο, η πρόταση του Εισαγγελέα ήταν αθωωτική, για τα αδικήματα που κατηγορείται.
Το Δικαστήριο διέκοψε και σε λίγο θα ανακοινώσει τις ποινές των ενόχων....

Ηλεία: Αλλαγή καιρού σκηνικού από το βράδυ – Αναλυτική πρόγνωση


kataigida1
Ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων στο Ιόνιο περιμένουμε σήμερα Τετάρτη, θα μεταφέρουν θερμές αέριες μάζες και σκόνη από την Αφρική. Αιτία, μια νέα ατμοσφαιρική διαταραχή από την κεντρική Μεσόγειο.  Από το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός θα επιδεινωθεί με βροχές και από το βράδυ πιθανόν καταιγίδες.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή περιμένουμε άστατο καιρό, με καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα της Παρασκευής και κυρίως το Σάββατο.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα σήμερα Τετάρτη, από αύριο Πέμπτη σε πτώση κυρίως λόγω των φαινομένων.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Ο... κακός μας ο καιρός επιστρέφει - Βροχές και καταιγίδες σήμερα



Ο... κακός μας ο καιρός επιστρέφει - Βροχές και καταιγίδες σήμερα

Καταιγίδες από το απόγευμα στα δυτικά, οι οποίες πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές. Στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 στο Ιόνιο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Νοεμβρίου