ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ...???



Καλησπέρα φίλοι και φίλες και καλό μήνα !!!
Μαζί και σήμερα για το αγαπημένο μας χόμπι ...ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ !!!
Σήμερα έχω την εντύπωση ότι θα έχουμε πολλές μπόμπες .
Μελετήσαμε  αρκετά και οι συγκρίσεις αποδόσεων σε πολλά site του εξωτερικού δείχνουν ότι σήμερα θα γίνουν πράγματα και θάματα !!!
Ξεκινάμε την προσπάθειά μας για μια ακόμα φορά και Ο Θεός Βοηθός ..

Ηλεία: Λιακάδα με κρύο κυρίως τη νύχτα και νωρίς το πρωί το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση


kairos6_b2
Πρόσκαιρα ήταν τα φαινόμενα της Παρασκευής, το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα μέσα της νέας εβδομάδας θα επικρατήσει καλοκαιρία με τσουχτερό όμως κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Ισχυρό πεδίο χαμηλών πιέσεων καθώς θα κινηθεί από την βορειοδυτική Ευρώπη στην Μεσόγειο, την Τρίτη, θα προκαλέσει σοβαρή κακοκαιρία την Τρίτη και την Τετάρτη στην Ιταλία. Στην πρόγνωση της Δευτέρας θα δούμε τα πρώτα  σχετικά ασφαλή στοιχεία για το αν θα μας επηρεάσει το δεύτερο μισό της νέας εβδομάδας.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ



Σαν σήμερα Τα σημαντικότερα γεγονότα της 1ης Νοεμβρίου 

Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός οι Ανάργυροι και θαυματουργοί


Ημερομηνία εορτής: 01/11/2014Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός οι Ανάργυροι και θαυματουργοί
Τύπος εορτής: Σταθερή.
Εορτάζει στις 1 Νοεμβρίου εκάστου έτους.
Ιερά Λείψανα: Αποτμήματα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Κοσμά βρίσκονται στις Μονές Διονυσίου και Παντοκράτορος Αγίου Όρους.
Αποτμήματα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δαμιανού βρίσκονται στις Μονές Διονυσίου και Παντοκράτορος Αγίου Όρους και στον ομώνυμο Ρωμαιοκαθολικό Ναό Ρώμης.
Άγιοι που εορτάζουν: Αγιος Κοσμας Ο Αναργυρος Και Θαυματουργος, Αγιος Δαμιανος Ο Αναργυρος Και Θαυματουργος










Εἰ καὶ παρῆκαν γῆν Ἀνάργυροι δύω,
Πληροῦσιν, ὡς πρίν, καΙ πάλιν γῆν θαυμάτων.
Πρώτῃ Ἀκέστορε φῶτε Νοεμβρίου ἔκπτατον ἐκ γῆς.
Βιογραφία
Οι Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός κατάγονταν από την Ασία. Οι γονείς τους ήταν άριστο πρότυπο χριστιανών συζύγων.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΩΝ ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΔΑΜΙΑΝΟΥ

1η Νοεμβρίου 2014 ..ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ


1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ