ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ..??



Γειά σας αγαπητοί φίλοι και συμπαίχτες
Μικρή αποχή είχα από προτάσεις ποδοσφαίρου μήπως και σπάει η γκίνια .
Ένεκα ελληνικού el classico δεν θα μείνω αδιάφορος και θα σας προτείνω αυτά που σκέφτομαι και όποιος νομίζει ότι τον καλύπτω ακολουθεί ...
Ξεκινάμε λοιπόν με μια αναφορά στο ντέρμπι.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να παίζει στο Καραΐσκάκη να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει ...Παναθηναϊκός ...ποδοσφαιρικό  club με μεγάλο όνομα και Ιστορία .
Άποψή μου είναι ,(όπως και παλαιότερα έχω εκφράσει ) ότι στατιστικά αν ο Παναθηναϊκός έφευγε ηττημένος από την Ολλανδία σήμερα θα έπαιρνε βαθμούς ή βαθμό στο Καραΐσκάκη ..
Μετά από μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία έρχεται μαι μεγάλη Ελληνική ποδοσφαιρική σφαλιάρα ..
Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Γιουβέντους ο Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία με την πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου του άρα και οι δύο επιτυχημένοι ..
Πάμε λοιπόν να πούμε 3 προτάσεις που αφορούν τον αγώνα αυτό..

Χρόνια πολλά Δημήτρη Δήμητρα

Χρόνια Πολλά στην Όμορφη Θεσσαλονίκη μας, Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες
Χρόνια Πολλά στους Νιχωρίτες και Νιχωρίτισες που σήμερα γιορτάζουν 
και είναι πάρα πολλοί .!!!!!!
Θα θέλαμε να τους αναφέρουμε όλους αλλά πιστεύουμε ότι κάποιον θα ξεχάσουμε ας κάνουμε την προσπάθεια και αν ξεχάσουμε κανέναν αν θέλετε ενημερώστε μας ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους:

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το Φάληρο στις… φλόγες!


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, Onsports/Novasports 1) στη «μητέρα των μαχών» του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Τα ψέματα τελειώνουν. Η μέρα και η ώρα που περίμεναν όλοι

Ηλεία: Υποχωρεί σιγά σιγά η κακοκαιρία – Αναλυτική πρόγνωση


poxorei
Πολύ νερό σημειώθηκε την Παρασκευή στην Ηλεία, έφτασε και ξεπέρασε τα 70 χιλιοστά το ύψος βροχής (70 τόνους νερό το στρέμμα). Δείτε τα ύψη βροχής στον παρακάτω πίνακα από τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.



iliaipsivroxi24.10.2014



Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχειά, την Κυριακή δεν θα λείψουν οι τοπικές μπόρες κυρίως στα νότια τμήματα του νομού. Την Δευτέρα δεν προβλέπονται βροχές. Την Τρίτη 28η Οκτωβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα καιρού. Πάντως διαφαίνεται επιδείνωση του καιρού από το βράδυ. Την εξέλιξη αυτή θα την δούμε στην πρόγνωση της Δευτέρας. 

Το κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα είναι τσουχτερό. Το μεσημέρι λόγω της ηλιοφάνειας θα καταφέρνει να ανεβαίνει ο υδράργυρος στους 20 βαθμούς.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Χαμηλές θερμοκρασίες και βροχές την Κυριακή


Χαμηλές θερμοκρασίες και βροχές την Κυριακή

Άστατος θα είναι ο καιρός στα ανατολικά και τα νότια, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού για ολόκληρη τη χώρα:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Οκτωβρίου

Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης



Ημερομηνία εορτής: 26/10/2014
Πολιούχος: Θεσσαλονίκη, Ελασσόνα, Λαγκαδάς, Ναύπακτος, Σιάτιστα, Μικρός Βάλτος Κορίνθου, Άγιος Δημήτριος Αττικής, Αυλώνας Αττικής, Χρυσούπολη, Αλμυρός, Κολινδρός, Πετρούπολη, Κερατέα
Άγιοι που εορτάζουν: Αγιος Δημητριος Ο Μυροβλυτης (; - 306)







Δημήτριον νύττουσι λόγχαι Χριστέ μου,
Ζηλοῦντα πλευρᾶς λογχονύκτου σῆς πάθος.
Εἰκοστῇ μελίαι Δημήτριον ἕκτῃ ἀνεῖλον.
Βιογραφία
Ο Άγιος Δημήτριος γεννήθηκε περί το

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ