ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Σωτήρας και... εκτελεστής! Υποκλίθηκε και η "Κυρία" στον Ολυμπιακό


Σωτήρας και... εκτελεστής! Υποκλίθηκε και η `Κυρία` στον Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

- Νέα “χρυσή” σελίδα στην ιστορία του έγραψε ο Ολυμπιακός, που μετά την Ατλέτικο “λύγισε” και τη Γιουβέντους
- Οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν την “βέκια σινιόρα” με 1-0 και πέρασαν στην κορυφή του ομίλου τους – ισόβαθμοι με τους “ροχιμπλάνκος”
- "Φύλακας άγγελος" ο Ρομπέρτο με τις επεμβάσεις του, “χρυσός” σκόρερ ο Κασάμι!
- Τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ζήτησε ο κόσμος με τη λήξη

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

«Καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά…»


Καρίμ Ρέκικ: Δεν αποτελεί έκπληξη για μένα ότι είναι τελευταίος στον όμιλο

Ηλεία: Επιδημία . . . φόβου για τον Έμπολα


empola_1

Βροχή ερωτήσεων από ασφαλισμένους στα Πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ Πύργου - Αποστέλλεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας η εγκύκλιος του Υπ. Υγείας

Βιολογικός Βάρδας, αεροδρόμιο Ανδραβίδας και Αλυκές στο επίκεντρο


Λύσεις και παρεμβάσεις για την επίλυση και την διεκδίκηση των σοβαρών θεμάτων του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης ζήτησαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας.

Ανήμπορος χωρίς νερό και ρεύμα...


Ένα πιάτο φαγητό και μερικά μπουκάλια νερό για να μπορέσει να ζήσει και να μην πεθάνει αβοήθητος και μόνος, δέχεται καθημερινά από ανθρώπους που τον αγαπούν και προσπαθούν όσο μπορούν να τον φροντίσουν ένας 84χρονος άνδρας από την περιοχή του Πύργου.

Ανδραβίδα: Δυόμιση κιλά χασίς κρυμμένα σε χίλιες δυο μεριές


xasis

Συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Του Γιάννη Σπυρούνη
Σχεδόν 2,5 κιλά χασίς εντόπισαν χθες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας στην Ανδραβίδα, συλλαμβάνοντας δύο

Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ

Εμφάνιση 1.jpg
Στην Κυλλήνη στο σπίτι  του χαμόγελου του παιδιού βρέθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι προσκεκλημένοι από τον ταμία του Συλλόγου κ Λαμπρόπουλο την κοινωνική λειτουργό κα Σολβατζιώτη , την κυρία Λαμπρόπουλου αλλά και από ολόκληρο το προσωπικό

Ηλεία: Σοβαρή επιδείνωση του καιρού – Αναλυτική πρόγνωση


kataig
Οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό στη Κεντρική Ευρώπη με μέτωπα κακοκαιρίας κινείται νοτιοανατολικά, επηρεάζει τα ξημερώματα της Τετάρτης με σφοδρές καταιγίδες την Ελβετία, περιοχές της νότιας Γερμανίας, την βόρεια Ιταλία, την Αυστρία και τα βορειοδυτικά Βαλκάνια. Το ψυχρό μέτωπο ήδη έχει περάσει στην Αδριατική και μέχρι το τέλος της ημέρας θα επηρεάσει το Ιόνιο και την Δυτική Ελλάδα.
metopo
  Την Πέμπτη περιμένουμε κακοκαιρία με βροχές και ισχυρές καταιγίδες. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία τα φαινόμενα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν πλημμυρικά φαινόμενα.
 
Κατά τ' άλλα η θερμοκρασία κατά την διάρκεια της Πέμπτης θα παρουσιάσει σημαντική πτώση. Η κακοκαιρία θα διατηρηθεί και την Παρασκευή. 
 
Παρακολουθούμε τα στοιχεία και αν χρειαστεί θα σας ενημερώσουμε με έκτακτο δελτίο.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα την Πέμπτη - Πού θα ρίξει τα πρώτα χιόνια


Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα την Πέμπτη - Πού θα ρίξει τα πρώτα χιόνιαΙσχυρή κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε την Πέμπτη με βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Οκτωβρίου