ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«Κίνητρο να υπερασπίζεσαι τη φανέλα του Ολυμπιακού»


Τσόρι Ντομίνγκες: Έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να πάρουμε το παιχνίδι

Εφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Ζαγοραίος


zagoraiosΗ κηδεία του λαϊκού τραγουδιστή και συνθέτη θα γίνει την Τετάρτη στο Γ' Νεκροταφείο - Διαβάστε τι είχε πει σε παλαιότερες του συνεντεύξεις για την χειροβομβίδα που έσκασε στα χέρια του όταν ήταν 13 ετών, τη σύζυγό του Ζωή, τον γιο του που τον έχασε από καρκίνο, τον ρατσισμό από συναδέλφους του, αλλά και το πώς θα ήθελε να τον βρει ο θάνατος

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


ΣΤΑ ΜΑΚΡΙΣΙΑ

Πήγαν στον γάμο…και τους έκλεψαν

   Δεν πίστευαν στα μάτια τους ο 78χρονος από τα Μακρίσια και η σύζυγός του, όταν,

«Άδειασαν» αποθήκη με γεωργικά εργαλεία στην Γαστούνη


Ζημιά δεκάδων χιλιάδων ευρώ ανακάλυψε χθες το πρωί ο κ. Γιώργος Δρακόπουλος, στην περιοχή της Καθολικής στη Γαστούνη, όταν ανοίγοντας την αποθήκη του την βρήκε…

Σύσκεψη για τις λαϊκές αγορές



Σύσκεψη με θέμα τις λαϊκές αγορές του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης και συγκεκριμένα των Λεχαινών, της Ανδραβίδας και της Νέας Μανολάδας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημαρχείο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στα Λεχαινά.

Πάτρα: Επιδειξίας . . . αναστάτωσε τους πολίτες στην Τριών Ναυάρχων


epideiksias
Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων στο κέντρο της Πάτρας, όταν

Ηλεία: Οι αστυνομικοί τίμησαν τον προστάτη τους Αγ. Αρτέμιο


artemis
Τη μνήμη του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου, τίμησαν χθες οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στον Πύργο τελέστηκε

Ηλεία: Βαθμιαία μεταβολή του καιρού την Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση


tha
Στους 5 βαθμούς Κελσίου έπεσε το θερμόμετρο στην Ηλεία το πρωί της Τρίτης και συγκεκριμένα στην Ωλένη, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Αστεροσκοπείου Αθηνών. Το μεσημέρι θα ζεστάνει αρκετά, περιμένουμε να ανέβει στους 24 με 25 βαθμούς.
 
Εκμεταλλευτείτε το τρέχων 24ωρο για εξωτερικές εργασίες, καθώς βαθμιαία από το μεσημέρι της Τετάρτης ο καιρός αλλάζει με βροχές οι οποίες το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Την Πέμπτη περιμένουμε κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. 

Τα χειμωνιάτικα μπουφάν θα βγούν από τις ντουλάπες, η θερμοκρασία κατά την διάρκεια της Πέμπτης θα παρουσιάσει σημαντική πτώση. Άστατος θα διατηρηθεί ο καιρός την Παρασκευή με αρκετό κρύο!
 
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, πρόσκαιρη βελτίωση αναμένεται το Σάββατο. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Χαλάει ο καιρός από αύριο – Έρχονται βροχές και καταιγίδες


Χαλάει ο καιρός από αύριο – Έρχονται βροχές και καταιγίδεςΤοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ης Οκτωβρίου