Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 16, 2014

Β' Κατηγορία: Τα αποτελέσματα της εμβόλιμης 1ης αγωνιστικής

Εικόνα
Χθές διεξήχθη η 1η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας, η οποία είχε αναβληθεί εξαιτίας της αναβολής όλων των πρωταθλημάτων. Τα αποτελέσματα της εμβόλιμης 1ης αγωνιστικής

«Τρέχει» για το ντέρμπι ο Μέντες

Εικόνα
  Πρόγραμμα αποκατάστασης για τον ολλανδό άσο ενόψει Ολυμπιακού

Δείτε τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015

Εικόνα
Από 22 έως 1.320 ευρώ ανάλογα με τα κυβικά εκατοστά του κινητήρα κυμαίνονται τα ποσά των τελών κυκλοφορίας που θα κληθούν να πληρώσουν για το 2015 όσοι κατέχουν ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2010.

Αμαλιάδα: Για τον Οκτώβρη . . . "κλείσαμε" από τροχαία

Εικόνα
Το… «Τροχαίο Ατύχημα του Μήνα», συνέβη χθες νωρίς το μεσημέρι – που αλλού; - στην συμβολή των οδών Αγ. Τρύφωνος & Ναυαρίνου στην Αμαλιάδα.

Δυτική Ελλάδα: Σοκ και αποτροπιασμός από τις αποκαλύψεις για τις αποπλανήσεις από παιδόφιλους

Εικόνα
Συγκλονιστικά στοιχεία για κρούσματα αποπλανήσεων από παιδόφιλους έδωσε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο Μανώλης Σφακιανάκης, Διευθυντής της

Ηλεία: Νέο κρούσμα λαθροϋλοτομίας – Ο δράστης έκοβε και πουλούσε πλατάνια

Εικόνα
Εντοπίστηκε από προσωπικό του Δασαρχείου Πύργου στο Κλεινδιά Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Συνελήφθη 47χρονη στο Βαρθολομιό για κατοχή ναρκωτικών

Εικόνα
Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στο Βαρθολομιό Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, μία 47χρονη, σε βάρος της όποιας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών (κάνναβη).

Ηλεία: Ζέστη και υγρασία – Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Ο συνδυασμός των υψηλών θερμοκρασιών για την εποχή και των αυξημένων ποσοστών υγρασίας δημιουργούν δυσφορία, συνθήκες που θα διατηρηθούν έως και την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο θα φυσήξει βοριάς oπότε και θα περιοριστούν τα αυξημένα ποσοστά υγρασίας. Θα πέσει και η θερμοκρασία όχι όμως ιδιαίτερα. Κατά τ άλλα, δεν υπάρχει στον ορίζοντα καμία σοβαρή ένδειξη για βροχές, ούτε την ερχόμενη εβδομάδα.   Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Σχετικά υψηλές τιμές της θερμοκρασίας και αυξημένη υγρασία την Πέμπτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού .

Σαν σήμερα

Εικόνα
  Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Οκτωβρίου