ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Φουλάρει για… αντεπίθεση η Εθνική


Στόχος το 2 στα 2 κόντρα σε Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία για τους έλληνες διεθνείς

Έστειλαν ειδοποιητήριο σε γυναίκα στα Δουνεϊκα που έχει πεθάνει από το 2006!


Σε τραγέλαφο τείνει να εξελιχθεί η διαδικασία καταβολής του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων, του περιβόητου ΕΝΦΙΑ, αφού όπως αποδεικνύεται στην πράξη επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο και το κράτος προκειμένου να εισπράξει είναι έτοιμο να ξεθάψει ακόμη και τους πεθαμένους!

Δυτική Ελλάδα: Χειροπέδες σε περισσότερα απο 700 άτομα στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου


astynomikoi
Η Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων για το μήνα Σεπτέμβριο και για όλη την εδαφική της περιφέρεια. Κατά τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2014, από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας, (Διευθύνσεις Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας) συνελήφθησαν συνολικά  - 762- άτομα.
Ειδικότερα :
•       2       για ανθρωποκτονίες
•       60      για κλοπές/διαρρήξεις
•       80      για ναρκωτικά
•       101     για καταδιωκτικά έγγραφα
•       101     για παράνομη είσοδος & παραμονή
•       7       για διακίνηση λαθρομεταναστών
•       1       για απάτες
•       410     για λοιπά αδικήματα

Εξιχνιάστηκαν συνολικά 329 υποθέσεις. Ειδικότερα:

Μηνύσεις για την κλοπή στον υδατόπυργο Γαστούνης


ydaotpirgos
Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλε ο δήμος Πηνειού για την κλοπή που έγινε την περασμένη Κυριακή στον

Πύργος: Οι διαρρήκτες είχαν έρθει από την Πάτρα


diarriktes

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε καταστήματα έτοιμων ενδυμάτων

Αγιασμός στον παιδικό σταθμό Λεχαινών



Εμφάνιση DSC_0334.JPG

Αγιασμός για την έναρξη της νέας περιόδου έγινε στον παιδικό σταθμό Λεχαινών
Απο τον αιδεσιμότατο π.Θ.Πανουτσοπουλο ,με την παρουσία από την πλευρά του Δήμου του Αντιδήμαρχου και πρόεδρου του οργανισμού παιδείας υγείας αλληλεγγύης

Ηλεία: Ζημιές από την κακοκαιρία στην βόρεια Ηλεία - Ανεμοστρόβιλος σάρωσε την Πηνεία


kourouta_1
Σφοδρές καταιγίδες με χαλαζοπτώσεις σημειώνονται σε πολλές περιοχές στο βόρειο κυρίως τμήμα του νομού. Σύμφωνα με πληροφορίες ζημιές από ισχυρές χαλαζοπτώσεις παρατηρούνται σε ελαιόδενδρα σε περιοχές της Πηνείας και Ιάρδανου.

Ισχυρές καταιγίδες κυρίως στην βόρεια Ηλεία – Αναλυτική πρόγνωση


kaiross
Μπόρες  περιμένουμε και τοπικές καταιγίδες σήμερα Τετάρτη.

Βελτίωση του καιρού την Πέμπτη. Καλός ο καιρός με ασθενείς ανέμους την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη


Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη
Τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες θα σημειωθούν την Τετάρτη στην ανατολική και νότια χώρα. Βόρειοι άνεμοι τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα γεγονότα της 8ης Οκτωβρίου