ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ...???


Χαιρετώ τους φίλους και συμπαίχτες του στοιχήματος ..
Σαββατοκύριακο χωρίς στοίχημα δεν γίνεται !!!
Μπορεί να ματαιώθηκαν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στην Ελλάδα αλλά η Ευρώπη παίζει μπάλα .
Γιαυτό είμαστε εδώ να  προτείνουμε να στοιχηματίσουμε και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα την επιτυχία και το κέρδος .
Για σήμερα θα προτείνουμε μόνο ...ΜΠΟΜΠΕΣ !!! και η επιλογή παιχνιδιών ,θα είναι από εσάς 
Χωρίς πολλά λόγια ...
Ξεκινάμε ...

Συναγερμός για σκάφος χωρίς χαρτιά στην Κυλλήνη!


«Συναγερμός» σήμανε χθες το απόγευμα στο Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης όταν σκάφος, στο

"Πληγή" το παράνομο εμπόριο στη λαϊκή της Ν. Μανωλάδας


migos-laiki
Αντιμέτωποι με τα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς, την εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς αλλά και τη συνεπή συμπεριφορά τους απέναντι στον Δήμο βρέθηκαν αιρετοί της νέας δημοτικής αρχής Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε πρόσφατη επίσκεψή τους στη Νέα Μανωλάδα.

30 χρόνια Πρωινή: Η επέτειος της δυναμικής εφημερίδας που πρωτοπορεί στον Περιφερειακό Τύπο


proini1
Τριάντα χρόνια συμπληρώνει σήμερα η εφημερίδα Πρωινή της Ηλείας.

Βούναργο: Τρακτέρ καταπλάκωσε 76χρονο αγρότη (video)


traker01
Ένας 76χρονος στο Βούναργο καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του την ώρα που επέστρεφε από τις

Έσπασαν και άδειασαν το παγκάρι ναού στο Νεοχώρι Κυλλήνης!

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
(03/10/2014 14:37)
Ιδιαίτερα θρασύτατοι ήταν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» το βράδυ της Τετάρτης τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Νεοχώρι Κυλλήνης καθώς, όχι μόνο επέλεξαν να διαρρήξουν μια εκκλησία που βρίσκεται στην «καρδιά» ακριβώς του χωριού, αλλά το έκαναν παραβιάζοντας… την κεντρική είσοδο του ναού!

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προβληματίσει αλλά και να ανησυχήσει ακόμα περισσότερο τους κατοίκους του Νεοχωρίου, με τα

Νέα σεισμική δόνηση στην Πελοπόννησο - 4,3R στην Μεγαλόπολη


seis
Δεκαεννιά χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τρίπολης, στην Μεγαλόπολη με εστιακό βάθος

Ηλεία: Αλλάζει ο καιρός σταδιακά – Αναλυτική πρόγνωση


sinefa_paralia
Οι περιοχές της Ζαχάρως και της Αμαλιάδας δέχθηκαν τις περισσότερες βροχοπτώσεις στην Ηλεία τον φετινό Σεπτέμβριο, με 106mm και στις δύο περιοχές. Αντίθετα, πολύ χαμηλά ύψη βροχής καταγράφηκαν σε Ανδρίτσαινα και Αρχ.Ολυμπία με συνολικά μόλις 24 και 28mm αντίστοιχα, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.
 Το Σαββατοκύριακο καταιγίδες περιμένουμε στο Ιόνιο, όπως φαίνονται και στον παρακάτω προγνωστικό χάρτη βροχής.
uetosxartis
Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στο Ιόνιο και θα πρέπει να επηρεάζουν κατά περιόδους τα πιο δυτικά κυρίως παράκτια τμήματα του νομού. Το σίγουρο είναι ότι θα μας χαρίζουν ένα υπερθέαμα κεραυνών μέσα στην θάλασσα. Η θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές, σε πτώση ως προς τις μέγιστες. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Tι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο



Tι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά οι οποίες από το βράδυ θα ενταθούν. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Οκτωβρίου