ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας..: Αποφασίσαμε και ξεκινάμε

 
Κάνουμε την διασκέδαση πραγματικότητα ..
Αποφασίσαμε σαν

Ο Καράσεφ θα σφυρίξει το Μάλμε-Ολυμπιακός


Ο 35χρονος ρέφερι είναι από τους λιγότερο έμπειρους στο Champions League

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο φίλαθλος του Εθνικού


ethnikos

Είχε ξυλοκοπηθεί στον αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο προ δύο εβδομάδων - Έπειτα από τη διαπίστωση των σοβαρών τραυμάτων του, οι γιατροί του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου αποφάσισαν ο ασθενής να μεταφερθεί άμεσα στο 401, εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή

Δυτ. Ελλάδα: "Συναγερμός" λόγω "Παρμενίωνα"


seirina
Προς αποφυγή πανικού στους πολίτες, ανακοινώνεται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ότι,

Άρθρο-καταπέλτης από το Αl Jazeera για τη Μανωλάδα


Ένα άρθρο κόλαφο κατά της Ελλάδας που θα έπρεπε να προβληματίσει τους πάντες, φιλοξενεί η ιστοσελίδα του Al Jazeera απο τον καθηγητή του πανεπιστημίου στη Νέα Υόρκη, Jean-Philippe Dedieu, στο οποίο

«Καμπανάκι» για μεσίτες «μαϊμού» στην Αμαλιάδα!


Αντίστροφη μέτρηση για την εγκατάσταση των νέων φοιτητών στην πόλη της Αμαλιάδας και φυσικά το βασικό μέλημα όλων είναι η στέγαση.

Ηλεία: Απίστευτες ουρές στις τράπεζες λόγω ΕΝΦΙΑ, Φόρου Εισοδήματος και συντάξεων


trapeza3
Το υπουργείο Οικονομικών είναι εξαιρετικά προσεκτικό με τις προθεσμίες που βάζει στους φορολογούμενους, που κατάφερε στα τέλη Σεπτεμβρίου να καλέσει τους έλληνες πολίτες μαζικά να πληρώσουν φόρο εισοδήματος,

Ηλεία: Όψιμα φθινοπωρινά κρύα - Τοπικά κάτω από τους 10οC τις πρωινές ώρες – Αναλυτική πρόγνωση


andr
Αρκετά νωρίς φέτος σημειώθηκαν οι πρώτες μονοψήφιες θερμοκρασίες.  Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου,  8.0οC έδειξε το θερμόμετρο στην Ωλένη, 9.0οC στην Λαμπεία και 9.8οC στην Αμαλιάδα, σύμφωνα με το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του Αστεροσκοπείου Αθηνών.
 
Ηλιόλουστη εβδομάδα, με σχεδόν χειμωνιάτικες θερμοκρασίες ,τοπικά κάτω από τους 10οC, τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Πάντως, κατά την διάρκεια της ημέρας θα ζεστένει αρκετά με τον υδράργυρο να φτάνει τους 28οC. Οι άνεμοι γενικά από βόρειες διευθύνσεις έως μέτριοι.

Βαρομετρικό χαμηλό φαίνεται να πλησιάζει την περιοχή μας από την Παρασκευή. Θα δούμε σε επόμενες προγνώσεις τι σκοπό έχει.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Άνοδος θερμοκρασίας και εξασθένηση ανέμων την Τρίτη


Άνοδος θερμοκρασίας και εξασθένηση ανέμων την Τρίτη

Μετά το χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο, η θερμοκρασία επιστρέφει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, καθώς αναμένεται μικρή άνοδος και εξασθένηση των ανέμων. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού.

Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.


Η πρόγνωση του καιρού

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Σεπτεμβρίου