ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Επαγγελματική νίκη για ΠΑΟ


Κέρδισε με 1-0 τη Νίκη Βόλου

Κύπελλο Γ' Εθνική: Με "τριάρα" προκρίθηκε η Βάρδα - Στα πέναλτι πέρασε η Δόξα


Varda_Magoula
Με επίθεση…

Θεριακλήδες κλέφτες στην Κουρούτα


tsigara
Το αυτοκίνητο εταιρίας πώλησης τσιγάρων έβαλαν στο μάτι διαρρήκτες στην Κουρούτα.

«Αργός» θάνατος για 54χρονη


«Αργό» θάνατο βιώνει εδώ και λίγα χρόνια μία 54χρονη στο Καλλίκωμο, καθώς ζει σε συνθήκες απόλυτης ένδειας και με παραβιασμένο κάθε στοιχειώδη κανόνα υγιεινής.

Έκλεισαν τα σχολεία οι μαθητές σε Ανδρίτσαινα και Καλλιθέα για να μην γίνουν "στο ίδιο έργο θεατές"


andritsaina

"Από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια", δεσμεύτηκε ο Γ. Γεωργιόπουλος

Της Δ. Διαμαντοπούλου

Συνεχίστηκε και χθες η  κατάληψη  που ξεκίνησαν οι μαθητές στο Γυμνάσιο - Λύκειο Ανδρίτσαινας, ζητώντας  να διασφαλιστεί η μεταφορά τους στο σχολείο τους.

Συνάντηση Δημάρχου δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης Κου Ναμπίλ Μοράντ με τον γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης Διοίκησης


Εμφάνιση DSC_0004a.jpg

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης δυτικής Ελλάδας ,Πελοποννήσου και ιονίων νήσων  κ .Γιώργο Διδασκάλου είχε ο

Ηλεία: Νυχτερινή περιπέτεια στον ποταμό Ερύμανθο – Επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική


IMG_3485
Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης που οργανώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου για τον εντοπισμό δύο ατόμων που είχαν χαθεί το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του ποταμού Ερυμάνθου, κοντά στο Κούμανι της Φολόης. Ένας

Ηλεία: Λιακάδα με κρύο το πρωί – Αναλυτική πρόγνωση


lampia

Με αίθριο καιρό και χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα. Σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Χειμωνιάζει απότομα – Τσουχτερό κρύο με θερμοκρασίες εως 11 βαθμούς


Χειμωνιάζει απότομα – Τσουχτερό κρύο με θερμοκρασίες εως 11 βαθμούς

Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους είναι η πρόγνωση του αυριανού καιρού. Διαβάστε αναλυτικά στο NewsIt.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 29ης Σεπτεμβρίου