ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

4...!!! ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ...neohorikillinis.blogspot.com


Ήταν ένα απόγευμα του Αυγούστου του 2010 .
Καθόμουν και συλλογιζόμουν τα
παιδικά μου χρόνια στο χωριό .

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου


mitro

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Κώστας Μήτρογλου - Η Φούλαμ ανακοίνωσε το δανεισμό του διεθνούς επιθετικού στους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι τον Ιούνιο του 2015

«Σήκωσαν» από την παραλία «Λέτρινα» ομπρέλες και τραπεζάκια


Ανάστατοι είναι οι λουόμενοι και οι κάτοικοι της παραλιακής περιοχής στα Λέτρινα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ήλθαν αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή κλοπή που σημειώθηκε προχθές στην περιοχή τους.

Λυγιά Βαρθολομιού: Γιόρτασε η Παναγία η Ελεούσα


eleousa1

Γιορτάζει η ιστορική μονή της Παναγίας Ελεούσας στη Λυγιά του Βαρθολομιού. Παρουσία

Μυστηριώδης εξαφάνιση 44χρονης με καταγωγή από την Ανδραβίδα


asty
Μια 44χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Ανδραβίδα Ηλείας έφυγε

Οι εσωτερικές μεταθέσεις των αστυνομικών της Ηλείας


Βγήκαν προχθές αργά το απόγευμα οι εσωτερικές μεταθέσεις των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, οι οποίοι μετατίθενται σε διάφορες υπηρεσίες του Νομού ύστερα από την συνεδρίαση του αρμόδιου οργάνου.

Γαστούνη: ΡΟΜΑ έκλεψαν αυτοκίνητο και το πήγαιναν "σπρωχτό" στον καταυλισμό


drapetis2
Τρεις ΡΟΜΑ ηλικίας 21, 18 και 15 ετών από την Ανδραβίδα, ήταν οι δράστες κλοπής αυτοκινήτου στη Γαστούνη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Ηλεία: Επιδείνωση του καιρού με το "καλημέρα" του Σεπτέμβρη – Αναλυτική πρόγνωση


kakokairia
Καλά οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό, με το "καλημέρα" του Σεπτέμβρη, θα αρχίσει να επηρεάζει βορειοδυτική Ελλάδα από το μεσημέρι της Δευτέρας. Θα προκαλέσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη.

Στην Ηλεία, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός βαθμιαία από το βράδυ της Δευτέρας με βροχές αρχικά στα βορειοδυτικά τμήματα του νομού, φαινόμενα τα οποία τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης θα έχουν επεκταθεί στο σύνολο του νομού. Κατά την διάρκεια της Τρίτης θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση.

Την Τετάρτη βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν και θα εξασθενήσουν. Ουσιαστική βελτίωση την Πέμπτη.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Με βροχές και καταιγίδες μπαίνει ο Σεπτέμβριος


Με βροχές και καταιγίδες μπαίνει ο Σεπτέμβριος
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τη νύχτα στα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 1ης Σεπτεμβρίου