ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ :Η κλήρωση της Β Κατηγορίας 2ος Όμιλος για το πρωτάθλημα 2014-2015


piniakos_leontes2
Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου

Κύπελλο Ηλείας: Τα ζευγάρια της α' και β' φάσης

klirosi2
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της α’ και β’ φάσης του κυπέλλου Ηλείας, με τους πρώτους αγώνες να γίνονται 6-7 Σεπτεμβρίου.
Η ομάδα του χωριού μας ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης 
Κεραυνός Καλλ. – Αμπελόκαμπος
στην β΄φάση του κυπέλλου


Τα ζευγάρια της α’ φάσης

ΗΛΕΙΑ.. Προσφορά από τους απογόνους του Αγίου Νικολάου στο μοναστήρι του!


Με μάρμαρο από… τη Ρόδο «ντύνεται» το πάτωμα και ο περιβάλλων χώρος του Ιερού Ναού στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Καβάσιλα και μάλιστα με δωρεά από…

Ηλεία: Βουβός ο πόνος στην Αρτέμιδα εφτά χρόνια μετά . . .


artemida1a

Συγγενείς και φίλοι χθες το απόγευμα στο ετήσιο μνημόσυνο των νεκρών στις φονικές πυρκαγιές του 2007

Γαστούνη: Δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου


troxaio_gast4a

Υπήρξε κίνδυνος έκρηξης για το ένα αυτοκίνητο λόγω διαρροής καυσίμου μέσα στην καμπίνα επιβατών - Δημόσιος υπάλληλος από την Αχαΐα η οδηγός του δεύτερου οχήματος

Ηλεία: Φωτιά κοντά στο Σέκουλα Ανδρίτσαινας - Δύσβατο το σημείο είχε καεί πάλι το 2007 (Νεότερη ενημέρωση 17:52)

ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
fotia_sek03a
Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Σέκουλα Ανδρίτσαινας - αυτή την ώρα. Η φωτιά είναι ορατή απο την κάμερα του Metar.gr στο Υψηλόν και λαμβάνει διαστάσεις. Μεγάλη η κινητοποίηση από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τον Πύργο, την Κρέστενα και την Αρχ. Ολυμπία.

Η Αμφίπολη συνεχίζει να μαγεύει: Στο φως ολόκληρη η πρόσοψη του τάφου


prosopsi
Οι αρχαιολόγοι της ΚΗ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων συνεχίζουν τις ανασκαφικές εργασίες στον Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη. Με τη σημερινή αφαίρεση λιθόπλινθων ήρθε στο φως σχεδόν ολόκληρη η πρόσοψη του ταφικού μνημείου, που αποτελεί μία εξαιρετικά πρωτότυπη σύνθεση για την αντίστοιχη αρχιτεκτονική του τύπου του μακεδονικού τάφου, του τελευταίου τετάρτου του 4 π.Χ αιώνα.

Ηλεία: Σε βαθμιαία πτώση η θερμοκρασία – Αναλυτική πρόγνωση


kalokairi


Από τους 36 βαθμούς της Κυριακής, δεν θα ξεπεράσει τους 32 το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη. Από την Πέμπτη διαφαίνεται νέα άνοδος. Πάντως, τη νύχτα και νωρίς το πρωί δροσίζει με τον υδράργυρο να πέφτει παντού κάτω από τους 20 βαθμούς ενώ τοπικά στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά φτάνει στους 15 με 16.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη


Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη

Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ αναμένονται την Τρίτη, καθώς και μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Αυγούστου