ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Πανηγυρική επικράτηση του ΠΑΟ επί της Μίντιλαντ-Ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ από τη Ζίμπρου-Με 2-0 νίκησε ο Αστέρας τη Μακάμπι


Οι «πράσινοι» ισοπέδωσαν τους Δανούς με 4-1

Κονιδέϊκα Αμαλιάδας: Ένταση, σύλληψη και στη μέση . . . τα σκουπίδια!


koni1

Την εναπόθεση απορριμμάτων στα Κονιδέϊκα παρεμπόδισαν οι περίοικοι – Μήνυση από τον αντιδήμαρχο Ήλιδας - Σε ισχύ η απόφαση εκτάκτου ανάγκης για χρήση του ΧΑΔΑ – Ξεκινά ο δεματοποιητής

Αμαλιάδα: Ξεσήκωσε το κοινό η Μελίνα Ασλανίδου στο Παλούκι (photos)


IMG_0387

Μια συναυλία με πολύ κέφι, που παρακολούθησαν 3000 θεατές

Του Γιάννη Σπυρούνη

Τα επεισόδια στον φιλικό αγώνα Καλαμάτα- ΠΑΟ Βάρδας (Βίντεο)


varda_epeisodia
Ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι παρακολούθησαν οι περίπου 150 φίλαθλοι που

Γούμερο: Βρήκε χειροβομβίδα στο χωράφι και την πήρε σπίτι της


xeiro
Ευτυχώς χωρίς συνέπειες ήταν η αβλεψία μιας 50χρονης γυναίκας που βρήκε μια χειροβομβίδα στο Γούμερο και την πήρε σπίτι της…

Κραυγή αγωνίας γονέων από την Γαστούνη - Κινδυνεύει από σοβαρό πρόβλημα υγείας το 15 ημερών μωρό τους, αλλά οι γιατροί δεν το χειρουργούν


moro

Έστειλαν εξώδικο στο νοσοκομείο "Αγία Σοφία"   με κοινοποίηση στον πρωθυπουργό, τον υπουργό υγείας και τον  εισαγγελέα

5,1 Ρίχτερ ο σεισμός στη Χαλκιδική - Κουνήθηκε ολόκληρη η περιοχή


5,1 Ρίχτερ ο σεισμός στη Χαλκιδική - Κουνήθηκε ολόκληρη η περιοχή

“Κουνάει” συνέχεια από τα ξημερώματα λένε οι κάτοικοι
Τρεις σεισμοί πάνω από 4 Ρίχτερ από τα ξημερώματα από 4,3 ως και 5,1
Παρατηρούμε το φαινόμενο από κοντά λένε οι σεισμολόγοι

Ηλεία: Αρκετή ζέστη σήμερα Παρασκευή - Που θα φτάσει ο υδράργυρος – Αναλυτική πρόγνωση


kopelia
Κλασικά η Ωλένη Πύργου, ως ηπειρωτική περιοχή της Ηλείας, είχε την Πέμπτη τα πρωτεία, κατάφερε και ανήλθε ο υδράργυρος στους 35.6 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τα στοιχεία από τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου. Εντυπωσιακό, πάντως, ήταν το θερμοκρασιακό εύρος, με την ελάχιστη το πρωί να πέφτει στους 14.7 βαθμούς,... ψύχρα!

Αρκετά ζεστό περιμένουμε το Παρασκευοσαββατοκύριακο στις ηπειρωτικές κυρίως, κλασικές στην ζέστη, περιοχές. Η Παρασκευή περιμένουμε να είναι η πιο ζεστή ημέρα, πιθανόν έως 37. Αρκετή ζέστη θα επικρατήσει και στις ορεινές περιοχές με θερμοκρασίες στους 33 με 34 βαθμούς! Σε πτώση από την Δευτέρα.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η ζέστη επέστρεψε - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού της Παρασκευής και του σαββατοκύριακου


Η ζέστη επέστρεψε - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού της Παρασκευής και του σαββατοκύριακου

Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες το απόγευμα σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η θερμοκρασία σε υψηλή για την εποχή επίπεδα κυρίως στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ας Αυγούστου