ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Κατεπείγουσα ανάγκη να εγχειριστεί βρέφος από τη Γαστούνη


moropodia_408564450 ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
 ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Ιωάννη Σούτα και Θεοδώρας Παναγιωτοπούλου (τηλ. 6939392314) κατοίκων Γαστούνης N.Hλείας, υπό την ιδιότητά τους ως γονέων του αβάπτιστου άρρενος “ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ”, το οποίο νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας του Νοσοκομείου “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”

ΠΡΟΣ

Μπόρσι: Τράκαραν για κληρονομικές διαφορές


klironom
Σε κληρονομικές διαφορές οφείλεται η σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων σε αγροτκό δρόμο στο Μπόρσι Πηνείας.

Στρέφι: Ο τρόμος στο κατώφλι της - Άγνωστος άντρας τραυμάτισε γυναίκα στην πόρτα του σπιτιού της και εξαφανίστηκε (photos & video)


strefi1aa
Του Γιάννη Σπυρούνη
Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση τραυματισμού μιας γυναίκας στο κατώφλι του σπιτιού της στο Στρέφι Αρχαίας Ολυμπίας χθες το πρωί. Πίσω από την κλειστή πόρτα παραμόνευε ο τρόμος…

Κάτω Παναγιά: Υπέκυψε 87χρονος στα τραύματά του μετά απο πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του


fotia_kill1a
Στα τραύματά του υπέκυψε ένας 87χρονος από την Κάτω Παναγιά Κυλλήνης,

Στο φως οι Σφίγγες της Αμφίπολης 2.300 χρόνια μετά


sfiges

Έφταναν σε ύψος τα δύο μέτρα - Ανακαλύφθηκαν θραύσματα των φτερών τους που επιτρέπουν την πλήρη αποκατάστασή τους - Προέρχονται από το ίδιο εργαστήριο με τον Λέοντα - Οι αρχαιολόγοι βρήκαν και ίχνη μπλε και κόκκινου χρώματος στην ανωδομή του μνημείου

Δήμοι Ήλιδας - Πηνειού - Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Οι επικρατέστεροι για τις θέσεις ευθύνης


amaliada

Δήμος Ήλιδας: Ορκίζεται το δημοτικό  συμβούλιο  στις 28 Αυγούστου - Πρόσωπα και θέσεις που θα καταλάβουν στο σχήμα της νέας δημοτικής αρχής
Πιθανότατα στις

Ηλεία: Χωρίς ακρότητες τυπική αυγουστιάτικη ζέστη – Αναλυτική πρόγνωση

zestiplaz Η νέα θερμή εισβολή θα είναι σαφώς πιο ήπια από την προηγούμενη.

Η περιοχή μας δεν φαίνεται να ξεπερνά τους 35 και αυτό τοπικά στα πιο εσωτερικά ηπειρωτικά τμήματα της Ηλείας (Αρχ.Ολυμπία, Ωλένη). Η ανατολική Πελοπόννησος, η ανατολική Στερεά και η Θεσσαλία θα δει θερμοκρασίες της τάξης των 38 με 39oC. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία την Πέμπτη - Βροχερός ο καιρός το Σαββατοκύριακο


Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία την Πέμπτη - Βροχερός ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται μέχρι την Πέμπτη, ωστόσο η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά το Σαββατοκύριακο. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Συνεχίζει τα "τρελά" του ο καιρός το φετινό καλοκαίρι. Μέχρι την Πέμπτη θα συνεχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται βροχές.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 21ης Αυγούστου