ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

«Πάνω από 4,5 εκατ. δολάρια για Μπενίτες»


Βαθιά το χέρι στην τσέπη φέρεται να έβαλε ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Παραγουανού

Πρόσκληση κατάταξης στρατεύσιμων κλάσεων 1991-2016


Mε Εγκύκλιο Διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στην Πολεμική Αεροπορία με την 2014 Ε΄/ΕΣΣΟ, οι στρατεύσιμοι που έχουν κατανεμηθεί ή μεταφερθεί στην Πολεμική Αεροπορία και είναι σωματικής κατηγορίας πρώτης έως και τέταρτης (Ι/1 έως Ι/4) και ανήκουν στις παρακάτω κλάσεις και κατηγορίες:

Οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2016 (γεννημένοι το έτος 1995), που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων του Νομού Αττικής (Σ.Υ. Αθήνας).

Παραμένει στην κορυφή η «Μύκονος» της Πελοποννήσου


Θα πας Κουρούτα και δε θα μείνεις ευχαριστημένος; Αποκλείεται! Το γνωστό σύνθημα του καλοκαιριού, λοιπόν, επαληθεύεται και φέτος που «οι μύγες δεν είναι τόσο παχιές…» - κατά την

''Καταπέλτης" ο ιατροδικαστής. Η διακοπή ρεύματος "σκότωσε" την τετραπληγική στην Κρήτη


Xania
Μία ακόμα επιβεβαίωση για την αιτία του θανάτου της 56χρονης τετραπληγικής, Ευτυχίας Ποποδάκης έρχεται αυτή τη φορά από τις ιστολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τα

Αχαΐα: Απειλούσε με κυνηγετικό μάνα και κόρη – Πανικός σε καφενείο στα Σαγέικα


kinigi
Εκτενείς αναζητήσεις πραγματοποιούνται από χθες βράδυ στη Δυτική Αχαΐα προκειμένου να εντοπιστεί ένας

Πύργος: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ πατερα και γιου


asthenoforo_nyxta
Ένας άντρας ηλικίας περίπου 35 ετών τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον πατέρα του χθες Δευτ'έρα18 Αυγούστου σε κεντρικό δρόμο του Πύργου.

Κάστρο Ηλείας: Το χωριό με τις αιωνόβιες γυναίκες


ekato

Τέσσερις γυναίκες έχουν περάσει τα 100 έτη ζωής και ζουν στη σκιά του μεσαιωνικού κάστρου Χλεμούτσι

Ηλεία: Με δροσερό καιρό ξεκινά η εβδομάδα και στο βάθος νέα θερμή εισβολή – Αναλυτική πρόγνωση


kalokairi
37.6oC (Βαρθολομιό) ήταν η απόλυτη μέγιστη θερμοκρασία της τελευταίας θερμής εισβολής 11-15/8 στην Ηλεία. Οι ελάχιστες θερμοκρασίες κυμάνθηκαν σε όλους τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου κάτω από τους 25oC. Με βάση τα παραπάνω, δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τις συνθήκες που επικράτησαν στην Ηλεία ως καύσωνας.
 

 
Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε από χθες   Δευτέρα με ήπιες θερμοκρασίες και τον μαΐστρο έως 6 μποφόρ. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, εξασθενούν οι άνεμοι και ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες. Θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα αρχίσουν να ανεβάζουν βαθμιαία την θερμοκρασία. Η νέα θερμή εισβολή φαίνεται να έχει οροφή τους 35 με 36οC το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Στο τέλος του το φετινό καλοκαίρι προσπαθεί να ανατρέψει την δροσερή του εικόνα, ωστόσο όσο και να προσπαθεί πλέον είναι αργά για ανατροπές.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Τι καιρό θα κάνει σήμερα - Πτώση θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι


Τι καιρό θα κάνει σήμερα - Πτώση θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σήμερα σε όλη τη χώρα, ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φθάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Αυγούστου