ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

«Ξεχωριστή στιγμή το ματς με τη Σταντάρ»


Βίκτωρ Κλωναρίδης: Παίζω κόντρα στην ομάδα της πόλης όπου γεννήθηκα

Παλούκι Αμαλιάδας: Ξεσήκωσε το κοινό ο Στέλιος Ρόκκος


rokkos2
Περισσότεροι από 2500 θεατές απόλαυσαν τον Στέλιο Ρόκκο σε μια συναυλία που τα είχε όλα, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου στην Αμαλιάδα. Από τις

Τσεκούρι στο εφάπαξ στρατιωτικών - Μαζικές παραιτήσεις φέρνουν οι νέες περικοπές


Τσεκούρι στο εφάπαξ στρατιωτικών - Μαζικές παραιτήσεις φέρνουν οι νέες περικοπές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

- Οι εκπρόσωποι των ενστόλων μιλούν για μειώσεις ως και 50% στο εφάπαξ
- Το άρθρο 221 "καί" τους ένστολους και φέρνει νέες περικοπές
- Όπου φύγει, φύγει οι αξιωματικοί από τα σώματα ασφαλείας για να γλιτώσουν τις περικοπές
- Κίνδυνος και για τις επικουρικές συντάξεις

Θρηνεί η ποδοσφαιρική Ηλεία - Νεκρός σε τροχαίο στην Ανδραβίδα ο Βαγγέλης Πασπαλιάρης


troxaio_andravida100
Στο πένθος έχει βυθιστεί η ποδοσφαιρική Ηλεία και η τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας, μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου 27χρονου γνωστού ποδοσφαιριστή ομάδας Γ΄Εθνικής της Ηλείας.

Ηλεία: Πρόσκαιρη άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση


zestoula
Άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε σήμερα Τετάρτη σε υποφερτά ωστόσο επίπεδα έως 35οC και αυτό στα πιο εσωτερικά τμήματα της Ηλείας (Ολυμπία, Ωλένη κτλ.).

Η άνοδος του υδράργυρου θα είναι πρόσκαιρη, καθώς μια νέα ατμοσφαιρική διαταραχή θα προκαλέσει, για άλλη μια φορά το φετινό καλοκαίρι, πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη, η οποία την Παρασκευή 1η Αυγούστου δεν θα ξεπεράσει τους 30οC! 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού της Τετάρτης


Η πρόγνωση του καιρού της Τετάρτης

Γενικά αίθριος καιρός την Τετάρτη με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά. Νέα μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Ιουλίου