Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 10, 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑ ...

Εικόνα
Σήμερα γιορτάζει η συχωριανή μας ΑΜΑΛΙΑ ΧΑΒΙΑΡΑ .. Να της ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ

Vamos Argentina! Στον τελικό μετά από 24 χρόνια κόντρα στην Γερμανία

Εικόνα
ΦΩΤΟ Reuters - Μετά από 24 χρόνια αποτυχιών η Αργεντινή θα βρεθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διεκδικώντας το 3ο της Μουντιάλ - Η “αλμπισελέστε” ήρθε ισόπαλη (0-0) με την Ολλανδία, αλλά πήρε το “εισιτήριο” στη διαδικασία των πέναλτι (2-4), όπως είχε κάνει και το 1990 στον ημιτελικό με την Ιταλία - Ο Ρομέρο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σαμπέγια, αποκρούοντας δυο εκτελέσεις, σαν... άλλλος Γκοεγκοετσέα - Την Κυριακή στις 22:00 ο μεγάλος τελικός κόντρα στην Γερμανία, σε μια επανάληψη του τελικού του Μουντιάλ της Ιταλίας - Το Σάββατο Βραζιλία και Ολλανδία θα αναμετρηθούν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης

Κατάκολο: Συνελήφθη ιδιοκτήτης Λούνα Παρκ που λειτουργούσε χωρίς άδεια

Εικόνα
Ο δράστης λειτουργούσε την επιχείρηση χωρίς να έχει εφοδιαστεί με άδεια λειτουργίας

Περιβόλια Φιγαλείας: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά - Πέρασε μέσα απο αρχαιολογικό χώρο

Εικόνα
Περισσότερα απο 30 στρέμματα δασικής έκτασης έχουν γίνει στάχτη σε πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν απο τις τέσσερις το μεσημέρι στην περιοχή Περιβόλια Φιγαλείας προς Δραγώγι και Επικούρειο Απόλλωνα. Στην περιοχή έχουν σπεύσει οχήματα και προσωπικό απο την Π.Υ. Πύργου και τα κλιμάκια Κρεστένων και Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ έχουν κληθεί και εναέρια μέσα. Σύμφωνα με άλλες πηγές η φωτιά απειλεί χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, ενώ πλησιάζει και την περιοχή της Νέδα.

Ηλεία: Επικράτηση ενισχυμένων βορειοδυτικών – Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Επικράτηση ενισχυμένων βορειοδυτικών ανέμων έως 6 μποφόρ περιμένουμε  και την Πέμπτη. Αυτής της διεύθυνσης άνεμοι προκαλούν πτώση της θερμοκρασίας στην περιοχή μας, αντίθετα στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και την Θεσσαλία δημιουργούν συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών έως και καύσωνα. Την προσοχή τους θα πρέπει να δείξουν οι πολίτες το παραπάνω διήμερο, καθώς ο κίνδυνος πυρκαγιών λόγω των ενισχυμένων ανέμων θα είναι αυξημένος.   Αρκετά δροσερός καιρός θα επικρατήσει την Παρασκευή. Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη

Εικόνα
  Γενικά αίθριος ο καιρός την Πέμπτη. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις στα νοτιά μέχρι 6 μποφόρ.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 10ης Ιουλίου