Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 26, 2014

Έβαλε φωτιά στους χάρτες η Ελλάδα

Εικόνα
Σπάει τα ρεκόρ η Γαλανόλευκη με την πρόκριση στους «16»

Σήμερα τα Canadair στην Ανδραβίδα

Εικόνα
Την παρουσία των πυροσβεστικών αεροσκαφών Καναντέρ, στην Ανδραβίδα, τα οποία θα επανδρώσουν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της 117 Πτέρυγας Μάχης και θα συμμετάσχουν στο έργο πυρόσβεσης της ευρύτερης περιοχής της Ηλείας και της Δυτικής Ελλάδας, αποφάσισε, σύμφωνα με πηγές του patrisnews.com, το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι Έλληνες σε όλο τον πλανήτη περιμένουν την Κυριακή - Από το Λονδίνο μέχρι το Τορόντο δεν σταματά το γαλανόλευκο γλέντι

Εικόνα
- Ξέφρενοι πανηγυρισμοί των Ελλήνων ομογενών σε όλο τον κόσμο, μετά την πρόκριση της Εθνικής στους "16" του Μουντιάλ - Ξεχύθηκαν στους δρόμους, με ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα - Την Κυριακή στις 23.00 (ώρα Ελλάδας) οι παίκτες του Σάντος θα αγωνιστούν κόντρα στην Κόστα Ρίκα - Δείτε βίντεο από το γλέντι ομογενών σε κάθε γωνιά της γης

Αμαλιάδα: Στη "φάκα" δύο που αναζητούνταν για τη ληστεία στο Λευκοχώρι

Εικόνα
Δύο άτομα που αναζητούνταν  και διώκονταν με ένταλμα για τη ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στο Λευκοχώρι Ηλείας, συνελήφθησαν χθες στην Αμαλιάδα. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο κατοίκους του νομού Ηλείας, ηλικίας 23 και 26 ετών, οι οποίοι και εντοπίστηκαν πεζοί.

Αυτός είναι ο παιδεραστής της Λάρισας - Το προφίλ στο facebook μέσω του οποίου εκβίαζε ανήλικα κορίτσια

Εικόνα
Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες, καθώς και το λογαριασμό «προφίλ» (όνομα και φωτογραφία) σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενός 47χρονου που συνελήφθη στο Βόλο, για πορνογραφία ανηλίκων

"Σφαγή" στις εξετάσεις της Α' Λυκείου με την Τράπεζα Θεμάτων - Δεκάδες παιδιά μένουν στην ίδια τάξη

Εικόνα
Η εφαρμογή για πρώτη φορά των θεμάτων της Τράπεζας Θεμάτων, δεν φαίνεται να λειτούργησε επ' ωφελεία των μαθητών της Α' Λυκείου. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως αναμένεται... βαθμολογική σφαγή.

Ηλεία: Νοτιοδυτικό αεράκι, αραιή συννεφιά και σκόνη "φρενάρουν" τον υδράργυρο – Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Λίγο ακόμα ανέβηκε ο υδράργυρος την Τρίτη φτάνοντας στην Αρχ.Ολυμπία τους 33,4 βαθμούς, 31 με 32 στις υπόλοιπες περιοχές του νομού.

Θα... λιώσουμε την Πέμπτη! - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Εικόνα
Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά την Πέμπτη. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις στα νότια πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Ιουνίου