Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 25, 2014

Καθαρή η παραλία της Κυλλήνης

Εικόνα
Έτοιμη να υποδεχθεί το κοινό και αυτό το καλοκαίρι – Ραγδαία άνοδος της επισκεψιμότητας την τελευταία τριετία Του Γιάννη Σπυρούνη

Σε λειτουργία το νέο site του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης

Εικόνα
Ξεκίνησε τη λειτουργία της η νέα χρηστική ιστοσελίδα που δημιούργησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης.

Με ηλειακή υπογραφή η Εθνική Ελλάδας στην επόμενη φάση 2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού

Εικόνα
Ο Ηλείος Ανδρέας Σάμαρης άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στην επόμενη φάση και ο Γιώργος Σαμαράς (με πέναλτι) σφράγισε την υπόθεση αυτή απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού κερδίζοντας την ομάδα του Ντιντιέ Ντρογκμπά με 2-1... Και τώρα σειρά έχει η Κόστα Ρίκα.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ..ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γ. ΧΕΛΑΚΗΣ

Εικόνα
 ΑΚΟΥΣΤΕ  Γ.ΧΕΛΑΚΗ ...ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ .....ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ !!!!

Συνελήφθη 48χρονος στη Μανωλάδα: Ο δράστης προωθούσε τρεις αλλοδαπές γυναίκες στην πορνεία-Επίσημη ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ.

Εικόνα
  ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛ.ΑΣ.  Συνελήφθη χθες (23-6-2014), το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας

Οι ήρωες παίζουν σαν... Έλληνες!

Εικόνα
  Στους «16» του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλαδάρα

Ηλεία: Σε ανεκτά επίπεδα η θερμοκρασία – Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Τους 32 βαθμούς έδειξε το θερμότερο την Δευτέρα στην Αμαλιάδα. Η θερμή εισβολή που θα επηρεάσει τα επόμενα 24ωρα την χώρα μας δεν θα απασχολήσει την περιοχή μας ιδιαίτερα. Αφορά την Ανατολική Πελοπόννησο, την Α.Στερεά και την Θεσσαλία. Σε ανεκτά επίπεδα θα κυμανθεί ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες ανεβαίνοντας λίγο ακόμα 1 με 2 βαθμούς στην Ηλεία, με τα νεότερα στοιχεία να θέλουν την θερμοκρασία να μην καταφέρνει να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς την Πέμπτη και αυτό γιατί περιμένουμε αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Έτσι, οι συνθήκες αυτές δεν θα ευνοήσουν την θερμοκρασία να ανέλθει σε σχετικά υψηλές τιμές. Σε μικρή πτώση την Παρασκευή. Κατά τ' αλλά η αυξημένη υγρασία που περιμένουμε θα δημιουργεί δυσφορία κυρίως στα αστικά κέντρα. Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Με υψηλές θερμοκρασίες την Τετάρτη

Εικόνα
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις στα νότια πελάγη τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, φτάνοντας στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 36 με 38 βαθμούς κελσίου. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 25ης Ιουνίου