ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

video:ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ


Ηλεία:Η συγκινητική φωτογραφία για τον αδικοχαμένο Βασίλη Μαρτζάκλη Πλήθος κόσμου χθες στην κηδεία του



 Ένα video αφιερωμένο στον Βασίλη Μαρτζάκλη ως ελάχιστο φόρο τιμής

Εκτός Μουντιάλ η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία


Ήττα με 2-0 από τη Χιλή και αποκλεισμός για τους Ισπανούς

Πεζοπορία με Πανσέληνο στο Μονοπάτι των Θαλασσοκρινών


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ» Φυσιολατρικός Οικολογικός, συνδιοργάνωσε με τους ΔΗΜΟΥΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ και ΠΗΝΕΙΟΥ, την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΤΙΠ/ΡΧΗ ΗΛΕΙΑΣ, την Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. – Ο.Ξ.Ν.Ε. και το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ << TERRA OLYMPIA >> την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 την άκρως επιτυχημένη από πλευράς συμμετοχής 3η Πανελλήνια Νυχτερινή Πεζοπορία με Πανσέληνο στο ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΙΝΩΝ (ΚΥΛΛΗΝΗ,ΚΑΣΤΡΟ,ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ,ΑΡΚΟΥΔΙ), της Ηλειακής Ολυμπιακής Γης!!
Εκτός των μεμονομένων συμμετοχών, στην πεζοπορία έλαβαν μερος οι κάτωθι φορείς:

Όλη η απόφαση του ΣτΕ για τους στρατιωτικούς και τα σώματα ασφαλείας


Όλη η απόφαση του ΣτΕ για τους στρατιωτικούς και τα σώματα ασφαλείας

Η απόφαση του ΣτΕ για τις περικοπές των αποδοχών στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έχει προκαλέσει πάταγο

Προφυλακίστηκε ο 58χρονος για τη μοιραία καταδίωξη στην Ανδραβίδα


Ενώπιον του Ανακριτή Αμαλιάδα οδηγήθηκαν την Τρίτη τα τρία άτομα από τη Γαστούνη που φέρονται να

Χωρίς γιατρό η ορεινή ζώνη της Ολυμπίας


Γιατρό, ούτε με το… κιάλι δεν βλέπουν οι κάτοικοι του ορεινού τμήματος της Δ.Ε Ολυμπίας και πιο συγκεκριμένα των Τοπικών Κοινοτήτων Άσπρων Σπιτιών, Βασιλακίου, Ξηροκάμπου, Λούβρου και Κάμενας, τις οποίες έχει να επισκεφθεί γιατρός για περισσότερο από ένα μήνα.

Μας τα... χαλάει και την Πέμπτη ο καιρός


Σποραδικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν την Πέμπτη, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα στα βόρεια πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα.
Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη


Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν την Πέμπτη, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα στα βόρεια πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Ιουνίου