ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Συνεχίζει με Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός!


Παραμένει στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» ο έλληνας τεχνικός

Στο Αυτόφωρο αιμόφυρτα δύο αδέλφια που πιάστηκαν στα χέρια!


Στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας οδηγήθηκαντο πρωί της Τρίτης δύο αδέλφια από την Αμαλιάδα, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια και ο ένας ξυλοκόπησε τον άλλο!

Πύργος: Δύο συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή και λαθραίο καπνό


sillipsi

Κατασχέθηκαν ένα όπλο, πυρομαχικά, 380 γραμμάρια λαθραίου καπνού και μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη 48χρονος για παράνομη αμμοχαλικοληψία στην Αλφειούσα Ηλείας


ammolipsia

Κατασχέθηκε ένα μηχάνημα έργου, ενώ ο 26χρονος συνεργός του διέφυγε και αναζητείται

Ένας Ηλείος μουσικός στην κορυφή της Ρωσίας - Από τη Γαστούνη στη Μόσχα . . . σε μουσικό διαγωνισμό


band
Του Γιάννη Σπυρούνη
Μόνιμος κάτοικος Μόσχας ο Παναγιώτης Κουτσούμπας από τη Γαστούνη, άφησε πριν λίγο καιρό την Ηλεία για την ρωσική πρωτεύουσα μαζί με την Ρωσίδα σύζυγό του. Μουσικός στο

Όλος η Ηλεία σε "καραντίνα" για τον καταρροϊκό πυρετό μετά τα κρούσματα και στην Αρκαδία


provata
Με απόφασή του ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας θέτει όλο το νομό Ηλείας σε καραντίνα για τον καταρροϊκό πυρετό, μετά τα κρούσματα που εμφανίστηκαν και στην Αρκαδία. Διαβάστε την απόφαση





ΑΠΟΦΑΣΗ

Δυτ. Ελλάδα: Χιλιάδες άτομα δεν έχουν να φάνε - Αναλυτικά στοιχεία για την Ηλεία


sisitia

Περισσότερες από 160.000 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ηλεία: Επιμένει η αστάθεια – Αναλυτική πρόγνωση


asta
Δεν θα λείψουν οι μεσημεριανοί τοπικοί όμβροι και σήμερα Τετάρτη. Εντείνεται η αστάθεια αύριο Πέμπτη. Έτσι, τις θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν ισχυρές, στα ορεινά, ημιορεινά και πιθανόν εσωτερικά πεδινά τμήματα του νομού.
 
Κατά τ' άλλα ζεστός καιρός, η θερμοκρασία έως 33 με 34οC, 2 με 3οC χαμηλότερα στα παράκτια λόγω θαλάσσιας αύρας. 

Κανένα πρόβλημα με τους ανέμους.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Tι καιρό θα κάνει την Πέμπτη


Tι καιρό θα κάνει την Πέμπτη Πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα και βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Ιουνίου