Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 2, 2014

Στον 5ο τελικό θα θα κριθεί ο πρωταθλητής

Εικόνα
Με 65-67 έληξε ο αγώνας Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ

Ανδρέας Κορομηλάς: Το ευχαριστήριο μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Εικόνα
Φίλες και φίλοι.     Αγαπητοί μου συνδημότες. Με την αναγκαία  και επιβαλλόμενη χρονική απόσταση από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία, επικοινωνώ και πάλι μαζί σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το έκανα σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Με ειλικρίνεια , εντιμότητα και βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντί σας. Συναντήθηκα μαζί σας στους χώρους δουλειάς, στις

Πάτρα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει δύο φορές - Τον έσωσαν τελευταία στιγμή! (photos)

Εικόνα
Τον έσωσαν από πνιγμό δύο φορές! Μάλιστα την πρώτη τον έβγαλαν στην κυριολεξία από την βάρκα στην οποία είχε ανέβει για να βουτήξει στο νερό στην Παραλία Πατρών. Ολα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε να κολυμπά στην περιοχή της παραλίας και κατάφερε να ανέβει σε μία βάρκα.

Ξεκινά την Δευτέρα ο διαγωνισμός για 110 προσλήψεις στο Λιμενικό

Εικόνα
Εκδόθηκε την Τρίτη από το  Λιμενικό  Σώμα η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις προσλήψεις 110 δοκίμων υπαξιωματικών . Το dikaiologitika.gr σας παρουσιάσει την πρώτη προκήρυξη του Λιμενικού σώματος για το 2014. Οι αιτήσεις ξεκινούν άμεσα. Συγκεκριμένα ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος με προκήρυξη του πραγματοποιεί διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ) εκατόν δέκα (110) συνολικά δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.Οι αιτήσεις ξεκινούν στις 2/6/2014 και λήγουν στις 20/6/2014 Ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις στο Λιμενικό θα είναι ο πρώτος με το νέο σύστημα εξετάσεων που προβλέπει την γραπτή δοκιμασία Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει ως εξής:

Τι θα γίνει με το στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ

Εικόνα
Τα βλέμματα στη ΣΕΤΤΗΛ και στο τι θα γίνει τελικά με τη λειτουργία του στρατοπέδου, είναι στραμμένα το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στo patrisnews.com ο πρόεδρος του συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ηλείας, Γιώργος Δημήτρουλας.

Με συννεφιά και βροχές ξεκινά η βδομάδα

Εικόνα
Στη Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στα βορειοανατολικά, με βελτίωση από αργά το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν από τα νοτιοδυτικά. Στροφή των ανεμών το βράδυ από τα δυτικά σε ανατολικούς, νοτιοανατολικούς 3 με 5 και στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ. Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 2ας Ιουνίου