ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ζωγραφική στον εξωτερική όψη του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου .

Εμφάνιση P5210314.JPG














Η δασκάλα του δημ σχολείου Κα Νάνσυ Κίμογλου με χόμπυ τη ζωγραφική, διακοσμεί την πρόσοψη του Σχολείου μας με όμορφες παραστάσεις. με το μεγάλο ταλέντο στην παιδική ζωγραφική και με τα παιδιά συμπαραστάτες κάθε μέρα βάζει μια

Φωτογραφία: Έριξε μέσα στην κάλπη το στρινγκ της!


string

Από τα πιο... πετυχήμενα ευτράπελα του α' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών - Εν αναμονή του β'΄γύρου και των ευρωεκλογών

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Σωτήρης Βάγιας


Άγνωστα τα αίτια του θανάτου του

Ξεκινούν τα πρώιμα σε Ηλεία και Τριφυλία


Στα 50 λεπτά το κιλό αναμένεται να κάνει φέτος έναρξη  - η τιμή παραγωγού για το πρώιμο καρπούζι που συγκομίζεται στην περιοχή της Τριφυλίας και την Ηλεία. Αν και φέτος ο καιρός δεν βοήθησε ιδιαίτερα την καλλιέργεια, δεν έχουν σημειωθεί ζημιές. Το μόνο αρνητικό είναι ότι υπήρξε καθυστέρηση στην έναρξη της συγκομιδής.

Κατάκολο: Εκτάκτως στο λιμάνι το Costa Fascinosa για μεταφορά ασθενούς


fascinoza
Στο λιμάνι του Κατακόλου κατέπλευσε πριν λίγη ώρα το κρουαζιερόπλοιο Costa Fascinosa, διακόπτωντας το ταξίδι του, προκειμένου να μεταφέρει ασθενή με σοβαρό καρδιολογικό περιστατικό.
Στο λιμάνι του Κατακόλου, έφτασε

Γαστούνη: Σύλληψη διακινητή ναρκωτικών με 88 γραμμάρια χασίς


sillipsi3
Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στη Γαστούνη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ηλεία: Σε περαιτέρω άνοδο ο υδράργυρος – Αναλυτική πρόγνωση


Sunlight
Τους 27 βαθμούς Κελσίου πλησίασαν την Τρίτη τα θερμόμετρα, σε περαιτέρω άνοδο στους 28 με 29οC την Τετάρτη και την Πέμπτη, έως 30οC την Παρασκευή. Όμοιες καιρικές συνθήκες περιμένουμε και το Σαββατοκύριακο. 

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, δεν προβλέπονται συνθήκες αστάθειας τουλάχιστον έως την Κυριακή.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη από το μεσημέρι και προς το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία. Στο Αιγαίο βόρειοι άνεμοι 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας στα νοτιά τμήματα τοπικά μέχρι 7 μποφόρ.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ας Μαΐου