ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΑΚΟΣ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΟΥ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ, ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ''ΕΝΑ ΔΗΜΟΣ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ'' ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΤΣΑΛΟΥ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" τους συγχωριανούς μου,για τη ψήφο εμπιστοσύνης που μου έδωσαν στις τοπικές Δημοτικές Εκλογές Κυλλήνης. Έχοντας αναδείξει ως πρώτο συνδυασμό το

«Αιώνιος» για ακόμη μια φορά ο τελικός της Α1


Ένατη σερί χρονιά θα τεθούν αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Πυργιώτης υπέστη εγκεφαλικό στο κέντρο της πόλης και πήγε στο νοσοκομείο με . . . ΤΑΞΙ !!!


egkef2
Το περασμένο Σάββατο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι κι ενώ ο κόσμος πίνει τον καφέ του και κάνει τη βόλτα του, ενώ οι υποψήφιοι Δήμαρχοι βγήκαν και αυτοί έξω για να μαζέψουν ψήφους, οργή προκαλεί το γεγονός ότι ένας ηλικιωμένος πολίτης που πιθανόν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με Ταξί, γιατί καθυστερούσε το ασθενοφόρο.
Ο άτυχος ηλικιωμένος την

Αμαλιάδα: Συνέλαβαν 56χρονο φυγόποινο που πήγε να βγάλει ταυτότητα


sillipsi3
Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 56 ετών σε βάρος του όποιου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και πληθώρα καταδικαστικών αποφάσεων.

Ζαχάρω: Ιερέας με σκισμένα ράσα στο αυτόφωρο για καβγά που ξεκίνησε για τα εκλογικά


papas1
Στο αυτόφωρο κατέληξε ένας ιερέας από την περιοχή της Ζαχάρως μετά απο καβγά που ξεκίνησε από εκλογο-κουβέντα και επεκτάθηκε σε

Ηλεία: Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά Εκλογικό Τμήμα στο δήμο Ανδραβίας-Κυλλήνης


ekloges111
Δείτε σε αρχεία PDF αναλυτικά τους σταυρούς που έλαβε κάθε παράταξη στις Δημοτικές Εκλογές στην Ηλεία.
Τα αποτελέσματα

Ραγίζουν καρδιές στον τελευταίο αποχαιρετισμό για την Άννα Πολλάτου


pollatou200
Ραγίζουν καρδιές αυτή την ώρα στην Κεφαλονιά καθώς εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι, συναθλητές, συνάδελφοι και απλοί πολίτες αποχαιρετούν την Άννα Πολλάτου, την 31χρονη Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή μετά από τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου.

Κρατώντας μέχρι και στεφάνια όπως αυτά που χρησιμοποιούσε η Άννα όταν μεσουρανούσε στα ταρτάν μαζί με τις άλλες πέντε αδερφικές της φίλες γράφοντας χρυσές σελίδες στην ιστορία της ελληνικής γυμναστικής, πλήθος κόσμου ακολούθησε την πομπή με επικεφαλής το τιμητικό άγημα του στρατού και τελικό προορισμό τον Ιερό ναό της Μητρόπολης Αργοστολίου.



Η πομπή για το τελευταίο ταξίδι της Άννας ξεκίνησε από το θέατρο Κέφαλος στο οποίο είχε νωρίτερα καταλήξει μια μεγάλη πομπή αυτοκινήτων με αφετηρία το νοσοκομείο της Κεφαλονιάς.

Στην κεφαλή το καλυμμένο με τη γαλανόλευκη φέρετρο πάνω στο οποίο βρίσκεται το ξιφίδιο της Άννας από την Πολεμική Αεροπορία.



Συγκλονισμένες οι συναθλήτριές της από την χρυσή ομάδα που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει από συγκίνηση, η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Εύα Χριστοδούλου, η Χαρά Καρυάμη, η Μαρία Γεωργάτου και η Κλέλια Πανταζή, βρίσκονται στην Κεφαλονιά για να πουν το στερνό αντίο στην αγαπημένη του φίλη.

Η Ειρήνη Αϊνδηλή έγραψε στο Facebook: «Αδερφουλα μας, δεν μπορουμε να το πιστεψουμε πραγματικα...ειμαστε ολες μαζι εδω και..................που εισαι??? 6 ημασταν και ειχαμε πει θα μεινουμε μεχρι τελος....ΓΙΑΤΙ???».



Σε παρόμοια ψυχολογική κατάσταση και η Κλέλια Πανταζή που ακόμα αρνείται να δεχθεί όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες:

«Ναι, θα παραδεχτώ ότι ακόμα είμαι σε κατάσταση σοκ και άρνησης...
...ναι, είναι περίεργο που είμαστε όλες μαζί για "λάθος" λόγο... Hara Kariami Eirini Aindili Christodoulou Eva Maria Georgatou
... αυτό το "όλες" μόλις διαβάστηκε τραγελαφικο... αφού λείπεις εσύ.. Anna Pollatou B
...το αυριανό μας ταξίδι, θα είναι το πιο δύσκολο που έχουμε κάνει ποτέ...
...απλά είναι λάθος... όλο αυτό είναι λάθος και άδικο και δεν υπάρχουν λέξεις...και δεν το χωράει ο νους.. και η ανάσα κόβεται και τα μάτια δακρύζουν για πολλοστή φορά...και ακούς την καρδιά σου να σπάει ξανά και ξανά.
...και απλά τίποτα δεν θα είναι ίδιο χωρίς εσένα... και είναι τόσο αληθινό αυτό γαμώτο...
...είναι πέρα από τις δυνάμεις σου...από τις δυνάμεις μας...ποιες εμείς..; που βγάλαμε πέρα ολόκληρη Ολυμπιακή προετοιμασία. Που τα βάζαμε με μεγαθήρια και βγαίναμε πρώτες... που έχουμε σηκώσει στις πλάτες μας όλη την Ελλάδα και την κάναμε περήφανη.


...Ε όχι... Αυτό δεν "παλεύεται". Την απώλεια της αδερφής, της συγκατοίκου, της συναθλήτριας, της συμμαθήτριας, αυτή δεν μας προετοίμασε ποτέ κανείς για το πως θα την αντιμετωπίσουμε.
...και ξαφνικά αισθάνεσαι τόσο μικρός και ανήμπορος..
...και ξαφνικά τίποτα άλλο δεν έχει νόημα...
...μόνο μια λέξη...
ΓΙΑΤΙ..;
...και ένα τραγούδι... "Απ' το παράθυρο μου στέλνω ένα και δυο και τρία και τέσσερα φιλιά"...» και της αφιέρωσε το τραγούδι «Τα παιδιά του Πειραιά» με το οποίο είχαν κερδίσει και το Χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ.



Πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα

Η μοίρα επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι στη χαμογελαστή Άννα, την ώρα που ταξίδευε προς την πατρίδα της για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα και να ψηφίσει τον αδερφό της Διονύση, που ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας Ηλείας για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, η 31χρονη αθλήτρια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με αγροτικό αυτοκίνητο. Η σύγκρουση αυτή ήταν μοιραία για την Άννα, που έχασε τη ζωή της ακαριαία.












Εκατοντάδες πολιτών λένε το τελευταίο αντίο στην Ολυμπιονίκη - Με τιμητικό άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας έφτασε η σορός της στη Μητρόπολη Αργοστολίου

ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ....Καλοκαιριάζει τη νέα εβδομάδα

kairiko

Την Τρίτη 20/5 και την Τετάρτη 21/5,  περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις κυρίως το πρωί της Τρίτης. Γενικά αίθριος

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια θα σημειωθούν την Τρίτη, κυρίως τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα νότια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα γεγονότα της 20ης Μαΐου