ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ης ΗΜΕΡΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ


 

Συνεχίστηκε και χθες η δημοσκόπηση στο blog  μας για την προτίμηση συνδυασμού μέσω του Δημάρχου για τον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης .
Σε χαμηλούς τόνους η χθεσινή προτίμηση ....Αυτός ήταν ο στόχος και φυσικά το πετύχαμε ...
Πολλοί μας είπαν ότι σε αυτό το gallop παίζεται το θέατρο του παραλόγου ...και της άκομψης τεχνικής .
Η κριτική είναι δική σας και οφείλουμε να την ασπαστούμε ...
Τα χθεσινά αποτελέσματα στο δικό μας galllop  αναδεικνύουν και σήμερα νικητή τον συνδυασμό

Κούρσα για τρεις στην Εθνική


Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της ΕΠΟ με τον Χουάντε Ράμος για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής

Εκτός κινδύνου ο μαθητής στο Νοσοκομείο του Πύργου


Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Πύργου μαθητής Δημοτικού Σχολείου που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα. Ο μαθητής παρουσίασε συμπτώματα ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου από τους γονείς του.

Φίδι βγήκε... βόλτα σε κήπο σπιτιού!


Ο χειμωνιάτικος καιρός είχε και μία ακόμα συνέπεια. Άργησαν να βγουν τα...

Αμαλιάδα: Αναζητούν 46χρονο από τον Καρδαμά που εξαφανίστηκε


diasosi2
Δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, καθώς έχουν χαθεί από το πρωί της Κυριακής, τα ίχνη ενός 46χρονου από τον Καρδαμά.

Τραγωδία στη Σάμο: 22 νεκροί μετανάστες - Ανέσυραν μητέρα με το μωρό στην αγκαλιά της


metanastes-samos
Επιβεβαιώνεται τo χειρότερο σενάριο που ήθελε τη λίστα με τους νεκρούς μετανάστες από το ναυάγιο που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, ανοιχτά της Σάμου, να μεγαλώνει. Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεκροί μέχρι αυτή την ώρα φθάνουν τους 22, ανάμεσά τους και μια μητέρα με το μωρό στην αγκαλιά της.

Άγρια καταδίωξη της αστυνομίας για μεθυσμένο οδηγό στον Πύργο - Προκάλεσε τροχαίο με περιπολικό


katadioksi
Του Γιάννη Σπυρούνη
Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας δράσης, εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή του Πύργου, όταν αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ και άλλων υπηρεσιών, αναγκάστηκαν να καταδιώξουν οδηγό που εκινείτο επικίνδυνα και δεν σταματούσε στα σήματά που του έκαναν. Ο οδηγός τελικά συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, ενώ προκάλεσε φθορές όταν συγκρούστηκε με περιπολικό.

Ηλεία: Έντονη αστάθεια σήμερα Τρίτη – Αναλυτική πρόγνωση


Shelf_cloud_arcus
Μπόρες, βροχές και καταιγίδες περιμένουμε το μεσημέρι και το απόγευμα σήμερα Τρίτη. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα (χαλάζι κτλ). Θα εντοπίζονται κυρίως στα πιο εσωτερικά πεδινά, ημιορεινά - ορεινά της Ηλείας, ενώ θα πρέπει να επηρεαστούν και πεδινά παράκτια κεντρικά και νότια τμήματα. Δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τα φαινόμενα ο Ηλειακός Κάμπος.

Υποχωρούν οι συνθήκες αστάθειας από την Τετάρτη. Καλοκαιρία θα επικρατήσει την Πέμπτη και την Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, δεν θα ανέβει όμως ιδιαίτερα, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ψύχρα θα είναι έντονη.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Βροχές, καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη


Βροχές, καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Εύβοια, ανατολική Στερεά και βόρειο Αιγαίο. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι 6 και από το απόγευμα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 6ης Μαΐου