ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου ...Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Χθες Τετάρτη 23 Απριλίου 2014  στο χωριό μας τιμήθηκε με μεγάλη μεγαλοπρέπεια η εορτή εορτή του Αγ. Γεωργίου ..
Στη  εκκλησία του Αγίου Γεωργίου  τελέστηκε Θεία Λειτουργία  με την εκκλησία να είναι κατάμεστη από Νιχωρίτες και άλλους συνδημότες πιστούς ...
Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθηκε η

Η τρίτη θα’ ναι στη Μαδρίτη!


O Ολυμπιακός έδειξε έτοιμος και ικανός να μη μείνει στο 2-2 και να πάρει την πρόκριση στο Final Four

Στη Μόσχα ο «εξάστερος»


Έκανε το 2-2 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ο Παναθηναϊκός

Χάθηκε 59χρονη στο οροπέδιο της Φολόης


ginaika
Μια γυναίκα 59 ετών αναζητούν από το βράδυ της Τετάρτης οι

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Άρση προβλημάτων ύδρευσης σε Δημοτικά Διαμερίσματα και οικισμούς


ano_kourtesi
Στην δημιουργία  δύο νέων γεωτρήσεων γα την αντιμετώπιση του προβλήματος της ύδρευσης της κοινότητας της Νεάς Μανωλάδας, προχώρησε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ SITE ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ...ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ...

  IMG_2607
Τα δύο μεγαλύτερα sites που αντιπροσωπεύουν κατά κύριο λόγο τις μεγαλύτερες εφημερίδες ενημέρωσης του Νομού Ηλείας ΤΟ PATRISNEWS.COM και το ILIALIVE.GR έγραψαν για το χωριό μας το ΝΕΟΧΩΡΙ και αναφέρθηκαν εκτενέστερα στην αναβίωση του δρομένου της
ΚΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ

To patriwnews.com αναφέρει :

Αναβίωσε και φέτος το «κάψιμο του αράπη»!


Στη Γαστούνη χτύπησε προχθες η «καρδιά» των πιστών του δήμου Πηνειού και ολόκληρης της πεδινής Ηλείας καθώς για ακόμα μια χρονιά αναβίωσε το «κάψιμο του αράπη». Το έθιμο που οι ρίζες του χάνονται στα βάθη της ιστορίας και φτάνουν στα μαύρα χρόνια της Τουρκοκρατίας.

Ηλεία: Σκόνη, μποφόρ και ζέστη σήμερα Τετάρτη - Αλλάζει ο καιρός την Πέμπτη – Αναλυτική πρόγνωση


allazei
Σκόνη, σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις ΝΑ σε στεριά και θάλασσα και υψηλές θερμοκρασίες που πιθανόν τοπικά να πλησιάσουν ή και αγγίξουν τους 30 βαθμούς Κελσίου περιμένουμε σήμερα Τετάρτη. Βαθμιαία μεταβολή του καιρού περιμένουμε από το βράδυ.

Έτσι, την Πέμπτη, η σκόνη θα υποχωρήσει, θα επικρατήσουν αρχικά ΝΔ αργότερα ΒΔ άνεμοι έως ισχυροί, η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση 7 με 8 βαθμούς και θα σημειωθούν μπόρες, βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες.

Την Παρασκευή και το Σάββατο δεν περιμένουμε φαινόμενα, ωστόσο υπάρχει μια μικρή πιθανότητα το απόγευμα να σημειωθούν στα ορεινά πολύ τοπικές μπόρες. Θερμοκρασία και άνεμοι χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Νέα μεταβολή του καιρού διαφαίνεται την Κυριακή με βροχές και καταιγίδες.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Λασποβροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη


Λασποβροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη

Σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα βόρεια. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 στο Ιόνιο και νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης Απριλίου