ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

 

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ στο χωριό μας το ΝΕΟΧΩΡΙ


Παρακολουθήστε το μικρό video ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ 

«Ζωντανός» για το final four ο Παναθηναϊκός


Επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας απόψε με 65-59

«Νίκη προοπτικής και περηφάνιας»

Μπαρτζώκας: Ελέγξαμε το ματς, πολλές φορές ολοκληρωτικά

Γλύφα Βαρθολομιού: Ένας τραυματίας σε εκτροπή δικύκλου


troxaio_moto
Ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, τραυματίστηκε ελαφρά σε τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα στην περιοχή της Γλύφας Βαρθολομιού.

Ανδραβίδα: Εξαρθρώθηκε σπείρα ΡΟΜΑ που διέπραττε κλοπές και ληστείες


sillipsi
Τέσσερα άτομα, τρείς άντρες και μια γυναίκα ΡΟΜΑ, εμπλέκονται σε σπείρα που λυμαινόταν την ευρύτερη περιοχή της Ανδραβίδας τις τελευταίες εβδομάδες.

9χρονη . . . αναίσθητη απ’ το αλκοόλ στο Αγρίνιο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση


noso_agrin
Στο νοσοκομείο του Αγρινίου μεταφέρθηκε σήμερα, σε πολύ άσχημη κατάσταση, ένα κοριτσάκι μόλις 9 ετών.

Κυλλήνη: Καταστράφηκε σπίτι απο πυρκαγιά - Την έβαλε ο ιδιοκτήτης για να αυτοκτονήσει; (photos)


fotia_kill4
Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα σε σπίτι στην περιοχή της Κυλλήνης. Η φωτιά λόγω των εύφλεκτων υλικών έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφτασαν απο τα Λεχαινά κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες ώστε να μην επεκταθούν σε γειτονικά σπίτια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά ο ιδιοκτήτης απουσίαζε.

Ηλεία: Αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες – Αναλυτική πρόγνωση


palouki

Πιθανόν το πρώτο 30άρι την Τετάρτη!

Βαθμιαία άνοδο παρουσίασε ο υδράργυρος από την Κυριακή του Πάσχα. Την Δευτέρα του Πάσχα ανήλθε στους 25.2 βαθμούς στην Ζαχάρω. Σήμερα Τρίτη περιμένουμε περαιτέρω άνοδο 2 με 3 βαθμούς και την Τετάρτη θα πρέπει να αγγίξουμε τους πρώτους 30 βαθμούς για το 2014!

Παράλληλα, έντονη είναι η μεταφορά σκόνης από την Αφρική η οποία θα διατηρηθεί έως και την Τετάρτη. Βαθμιαία από την Πέμπτη το φαινόμενο θα υποχωρήσει. Ενισχυμένοι σε στεριά και θάλασσα ήταν οι ΝΑ άνεμοι την Δευτέρα του Πάσχα, εξασθενούν σήμερα Τρίτη, ενισχύονται πρόσκαιρα την Τετάρτη έως θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Από το απόγευμα της Τετάρτης στρέφονται οι άνεμοι σε δυτικούς, οι οποίοι θα προκαλέσουν πτώση της θερμοκρασίας στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, θα φέρουν βροχές.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές αναμένονται την Τρίτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και το βραδύ στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ης Απριλίου