ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας : Η ΑΦΙΣΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ και ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Ερχόμαστε να περάσουμε Πάσχα στο χωριό μας το ΝΕΟΧΩΡΙ ..

Ερχόμαστε να δούμε συγγενείς και φίλους ..

Ερχόμαστε να κάνουμε κάτι για το χωριό μας το Νιχώρι ..

Ερχόμαστε να βοηθήσουμε το χωριό μας ..Όπως  κάνουν και βοηθάνε κι  άλλοι άνθρωποι στο χωριό μας !!!

Θέλουμε το Πάσχα το χωριό μας να γνωρίσει μεγάλες στιγμές χαράς και αδελφοσύνης 

Δείτε την αφίσσα μας για το δρώμενο της Κυριακής του Πάσχα {{Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ }}και την αφίσσα της μεγάλης ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ...

«Δεν είναι διαδικαστικού χαρακτήρα το ντέρμπι»


Δημήτρης Διαμαντίδης: Θα είναι δύσκολος αγώνας και θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε

Πρώιμο καρπούζι: Ομαλά εξελίσσεται η καλλιέργεια σε Τριφυλία και Ηλεία


Karpouzi
Σε μια καλή χρονιά για το πρώιμο καρπούζι ελπίζουν οι παραγωγοί της Τριφυλίας και της Ηλείας, οι οποίοι αυτή την περίοδο έχουν ξεκινήσει το «ξεσκέπασμα» των

Μια εβδομάδα νωρίτερα το πρώτο κουδούνι της επόμενης σχολικής χρονιάς


sxoleio

Θα χτυπήσει στις 5 Σεπτεμβρίου αντί για τις 11 ή 12 του μήνα - Οι μαθητές θα "κερδίσουν" μια εβδομάδα διακοπές το χειμώνα

50χρονος εγκλωβίστηκε κάτω από τη γουρούνα του!


Άγιο είχε ένας 50χρονος από τη Γαστούνη το πρωί του Σαββάτου, όταν εξετράπη της πορείας της

Ανδραβίδα: Η ερωτική συνεύρεση κατέληξε σε ληστεία


lhsteia-maxairi
Το κουβάρι της υπόθεσης που απασχολεί από το απόγευμα της Κυριακή τις Αστυνομικές Αρχές στην Ηλεία, ξετυλίγεται σιγά – σιγά μέσα από την διερεύνηση της υπόθεσης.

Κουρούτα: Πλήρωσε χρυσό τον καφέ - Του έκλεψαν τη βενζίνη από το αυτοκίνητο


venzini
Η κατάσταση στην κοινωνία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πολίτης κάτοικος Αμαλιάδας, βρέθηκε προ μιας

Οι δημοσιογράφοι απεργούν - Χωρίς ενημέρωση έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης


apergia1
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) συμμετέχοντας στη μεγάλη πανελλαδική γενική απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 9 Απριλίου,

Ηλεία: Απογευματινές μπόρες – Αναλυτική πρόγνωση


foloi_1

Απογευματινές μπόρες στα ημιορεινά ορεινά τουλάχιστον ως τις αρχές της Μεγ. Εβδομάδας

Μπόρες, βροχές και καταιγίδες περιμένουμε τις απογευματινές ώρες σήμερα Δευτέρα. Πιθανόν τα φαινόμενα τοπικά να είναι έντονα ενώ θα εντοπίζονται κυρίως στα πιο εσωτερικά, ημιορεινά - ορεινά της Ηλείας.
Γενικά βελτιωμένος καιρός θα επικρατήσει την Τρίτη, ωστόσο και πάλι στις ορεινές περιοχές του νομού δεν θα λείψουν το απόγευμα κάποιες τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία σε άνοδο. Ακόμα καλύτερος ο καιρός την Τετάρτη, χωρίς να προβλέπονται φαινόμενα. Από την Πέμπτη όμως φαίνεται να μας επηρεάζει ένα νέο σύστημα, το οποίο θα δούμε καλύτερα σε επόμενες προγνώσεις. 
Γενικά, άστατο καιρό περιμένουμε τουλάχιστον ως τις αρχές της Μεγ. Εβδομάδας με απογευματινές μπόρες κυρίως στα ημιορεινά- ορεινά.  
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Βροχές και σήμερα - Πιθανότητα καταιγίδας στην Αττική το μεσημέρι


Βροχές και σήμερα - Πιθανότητα καταιγίδας στην Αττική το μεσημέρι

Συννεφιές αλλά και βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας επιφυλάσσει ο καιρός για σήμερα. Όλα δείχνουν όμως ότι από το απόγευμα τα πράγματα φτιάχνουν

Βροχές θα εκδηλωθούν στην Κρήτη, τις ανατολικές και νότιες Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, αλλά από το απόγευμα και μετά ο καιρος θα αρχίσει να βελτιώνεται. Στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε λίγες νεφώσεις που τοπικά το μεσημέρι στην ανατολική Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη περιμένουμε να πυκνώσουν οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βουνά, ωστόσο από το απόγευμα ο καιρος θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τοπικά 5 και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 19 βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 20 με 21εναν βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 13 εως 20 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Πάντως από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τοπικά 5 μποφόρ στο νότιο Ευβοϊκό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 εως 20 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε συννεφιές με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 9 εως 19 βαθμούς κελσίου.



Ξαναχαλάει ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Απριλίου