ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Στους «8» της Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός


Νίκη-πρόκριση για το «τριφύλλι» με 69-60 κόντρα στη Μάλαγα

193 χρόνια από τη Μάχη του Πύργου


03/04/2014
Πέρασαν 193 έτη από ένα άγνωστο σε πολλούς γεγονός της Επαναστάσεως του 1821, που αφορά την πρωτεύουσα της Ηλείας, τον Πύργο.

«Οι Τούρκοι είναι πίσω από τις πυρκαγιές του 2007»


Πεπεισμένος ότι οι πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία είναι έργο Τούρκων πρακτόρων εμφανίζεται ο ανταποκριτής του MEGA και των εφημερίδων «Έθνος» και «Ημερησία» στις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, σε άρθρο του στο «Εθνος».

Δείτε ολόκληρο το άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου με τίτλο «Μετρ της προβοκάτσιας οι Τούρκοι»:

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΥΧΤΥΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ, ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΦΟΛΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΓΗΣ!!



ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Φυσιολατρικος  Οικολογικος                                                  
   03 / 04 / 2014     Μέλος της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε – Ο.Ξ.Ν.Ε.. 
  Facebook Panagiotis Axilleopoulos                                            
Αριθ. Πρωτ. 443    Τηλ. 69740709976974070997  e-mail goumerios@yahoo.gr                                                             
Κεντρ. Γραφ. ΒΑΤΑΤΖΗ 11, 114 72 ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣ  Μ.Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εμφάνιση 485578_753978144621621_624131038_n[2].jpg
Μετά από πρόσκληση του

Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία αποφάσισαν οι δάσκαλοι - νηπιαγωγοί Πύργου


daskalos-taxi

Ενάντια στην αξιολόγηση και την επίθεση που δέχεται η Δημόσια εκπαίδευση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ηλεία στο στόχαστρο ληστών – τρομοκρατών - Έρευνες των Αρχών


listis_trapeza1a
Μετά τα χτυπήματα στην Κλειτορία Αχαΐας και το Δώριο Μεσσηνίας, οι Αρχές αναζητούν τον επόμενο στόχο των ληστών – τρομοκρατών.

Ανδραβίδα: Στο ελληνικό Top Gun τρεις Αρχηγοί για την άσκηση "Ηνίοχος" (photos)


117pm
Στο ΚΕΑΤ στην 117 ΠΜ της Ανδραβίδας, οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕΑ και ΑΤΑ. Αφορμή η άσκηση Ηνίοχος και βέβαια η αφορμή έδωσε και την ευκαιρία για μερικές κουβέντες περί ασφάλειας πτήσεων.

Ηλεία: Αφρικανική σκόνη και πρόσκαιρη σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή – Αναλυτική πρόγνωση


palouki

Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Βαρομετρικό χαμηλό στην Ιταλία, την Παρασκευή 4/4, θα ενισχύσει τους ανέμους στην περιοχή μας από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, μεταφέροντας σκόνη από την Αφρική και θερμές αέριες μάζες εκτοξεύοντας τον υδράργυρο σε υψηλές τιμές στους 25 πιθανόν τοπικά 26οC.
Το Σαββατοκύριακο 5-6/4, καθώς η ατμοσφαιρική διαταραχή θα κινηθεί ανατολικότερα θα προκαλέσει άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές. Η σκόνη βαθμιαία το Σάββατο θα υποχωρήσει. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Επιστρέφει η σκόνη της Αφρικής στη χώρα


Επιστρέφει η σκόνη της Αφρικής στη χώρα

Ζεστός και υγρός καιρός. Σταδιακή ενίσχυση των νοτίων ανεμών μέχρι 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Απριλίου