Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 4, 2014

Στους «8» της Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός

Εικόνα
  Νίκη-πρόκριση για το «τριφύλλι» με 69-60 κόντρα στη Μάλαγα

193 χρόνια από τη Μάχη του Πύργου

Εικόνα
03/04/2014 Πέρασαν 193 έτη από ένα άγνωστο σε πολλούς γεγονός της Επαναστάσεως του 1821, που αφορά την πρωτεύουσα της Ηλείας, τον Πύργο.

«Οι Τούρκοι είναι πίσω από τις πυρκαγιές του 2007»

Εικόνα
Πεπεισμένος ότι οι πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία είναι έργο Τούρκων πρακτόρων εμφανίζεται ο ανταποκριτής του MEGA και των εφημερίδων «Έθνος» και «Ημερησία» στις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, σε άρθρο του στο «Εθνος». Δείτε ολόκληρο το άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου με τίτλο «Μετρ της προβοκάτσιας οι Τούρκοι»:

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΥΧΤΥΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ, ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΦΟΛΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΓΗΣ!!

Εικόνα
ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Φυσιολατρικος   Οικολογικος                                                         03 / 04 / 2014       Μέλος της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε – Ο.Ξ.Ν.Ε..     Facebook Panagiotis Axilleopoulos                                              Αριθ. Πρωτ . 443     Τηλ . 6974070997 6974070997   e - mail goumerios @ yahoo . gr                                                               Κεντρ. Γραφ. ΒΑΤΑΤΖΗ 11, 114 72 ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ   Μ.Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Μετά από πρόσκληση του

Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία αποφάσισαν οι δάσκαλοι - νηπιαγωγοί Πύργου

Εικόνα
Ενάντια στην αξιολόγηση και την επίθεση που δέχεται η Δημόσια εκπαίδευση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ηλεία στο στόχαστρο ληστών – τρομοκρατών - Έρευνες των Αρχών

Εικόνα
Μετά τα χτυπήματα στην Κλειτορία Αχαΐας και το Δώριο Μεσσηνίας, οι Αρχές αναζητούν τον επόμενο στόχο των ληστών – τρομοκρατών.

Ανδραβίδα: Στο ελληνικό Top Gun τρεις Αρχηγοί για την άσκηση "Ηνίοχος" (photos)

Εικόνα
Στο ΚΕΑΤ στην 117 ΠΜ της Ανδραβίδας, οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕΑ και ΑΤΑ. Αφορμή η άσκηση Ηνίοχος και βέβαια η αφορμή έδωσε και την ευκαιρία για μερικές κουβέντες περί ασφάλειας πτήσεων.

Ηλεία: Αφρικανική σκόνη και πρόσκαιρη σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή – Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο Βαρομετρικό χαμηλό στην Ιταλία, την Παρασκευή 4/4, θα ενισχύσει τους ανέμους στην περιοχή μας από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, μεταφέροντας σκόνη από την Αφρική και θερμές αέριες μάζες εκτοξεύοντας τον υδράργυρο σε υψηλές τιμές στους 25 πιθανόν τοπικά 26οC. Το Σαββατοκύριακο 5-6/4, καθώς η ατμοσφαιρική διαταραχή θα κινηθεί ανατολικότερα θα προκαλέσει άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές. Η σκόνη βαθμιαία το Σάββατο θα υποχωρήσει.    Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Επιστρέφει η σκόνη της Αφρικής στη χώρα

Εικόνα
Ζεστός και υγρός καιρός. Σταδιακή ενίσχυση των νοτίων ανεμών μέχρι 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Απριλίου