Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 24, 2014

Στραβοπάτημα για τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο

Εικόνα
Ισόπαλο 1-1 το «τριφύλλι» κόντρα στον Εργοτέλη

Με Βαγγελή ο Πανηλειακός κέρδισε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου

Εικόνα
Ένα γκολ αυτό του Βαγγελή στο 63ο λεπτό, ήταν αρκετό για

Ηλεία: 24 χρόνια υποσχέσεις για τις εγκαταλελειμμένες Αλυκές Λεχαινών!

Εικόνα
Αν η «αξιοποίηση» μιας δημόσιας έκτασης έχει οικονομικό όφελος για το κράτος (έστω και μικρό) και μεγαλύτερο για τον ιδιώτη, τότε η διαδικασία μπορεί να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί. Αν όμως δεν υπάρχει όφελος παρά μόνο για τους πολίτες, τότε η αξιοποίηση μπορεί να περιμένει.

Πύργος: Ο Δημήτρης Δημητρουλόπουλος νέος πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου!

Εικόνα
     Ο Δημήτρης Δημητρουλόπουλος εξελέγη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών, που διεξήχθησαν χθες, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Μιλώντας στo patrisnews.com χαρακτήρισε «εξαιρετική τιμή» την ψήφο εμπιστοσύνης των συναδέλφων του στο πρόσωπό του αλλά και στα πρόσωπα του ανανεωμένου Δ.Σ.

Ηλεία: Τροχαίο με τραυματισμό στη Φασκομηλιά Φιγαλείας!

Εικόνα
    Άγιο είχε ο οδηγός ενός Ι.Χ οχήματος, ο οποίος κινούμενος λίγο μετά τις 8 αργά το απόγευμα στην Επαρχιακή Οδό από Φασκομηλιά προς Νέα Φιγαλεία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε σταθμευμένη νταλίκα κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ηλεία: Από τις ανοιξιάτικες ημέρες του Φεβρουαρίου, στις φθινοπωρινές, για χειμώνα ούτε λόγος! – Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Μεταβολή του καιρού από χθες   Κυριακή με βροχές περισσότερες από το απόγευμα και πτώση της θερμοκρασίας σε φθινοπωρινά επίπεδα. Ανάλογες καιρικές συνθήκες την Δευτέρα. Πιθανότητα για λίγες βροχές την Τρίτη με γρήγορη βελτίωση και την θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας δεν προβλέπονται φαινόμενα.   Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αυξημένες είναι οι πιθανότητες άστατου καιρού το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, φυσικά είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε με σχετική ασφάλεια.  Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χιόνια και βοριάδες έως 7 μποφόρ – Που θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία

Εικόνα
- Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από αύριο προβλέπει με έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ - Προβλέπονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά - Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα περιοριστούν τα φαινόμενα τη νύχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη - Εξασθένηση από το μεσημέρι της Τρίτης

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης Φεβρουαρίου