ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Φλεγόμενοι… αιώνιοι


Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στις 21:45 στο ΟΑΚΑ

Όμιλος Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών: Τίμησαν τους θεματοφύλακες του γενιτσαρίστικου χορού


omilos1
Χαρά και συγκίνηση κυριάρχησαν στο κινηματοθέατρο «Άστρον» στα Λεχαινά το βράδυ της περασμένης Κυριακής κατά την διάρκεια της παρουσίασης του οπτικού υλικού «Ο αγερμός των Γενίτσαρων στη Βορειοδυτική Ηλεία» απ’ τον Όμιλο Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών.

Το πρώτο κρούσμα στην Ηλεία - 19χρονη στη ΜΕΘ Πύργου με γρίπη Α (Η1Ν1)


nosokomeio_pirgou1

Διασωληνώθηκε πριν μέρες αλλά έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο - Ξεπέρασαν τους 43 οι θάνατοι από τον ιό στη χώρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ηλείος ο νέος αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής


athanasopoulos-limeniko

Κατάγεται από τα Τσίπιανα της Δ.Ε. Λασιώνος

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Εγγραφές στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης


diaviou
Στην τελική ευθεία για την έναρξη των μαθημάτων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης βρίσκονται οι διαδικασίες από τους υπεύθυνους οργάνωσης και εκπαίδευσης που έχουν οριστεί προκειμένου να τρέξουν τη διαδικασία της επιμόρφωσης.

Ηλεία: Τραυματίστηκε 16χρονη ποδηλάτισσα σε τροχαίο στο Ρουπάκι


roupaki1
roupaki2

Σε σύγκρουση με μοτοσικλέτα

Ηλεία: 12χρονος ανάμεσα σε τρεις συλληφθέντες για κατοχή ναρκωτικών


sillipsi

Στην κατοχή του ενός βρέθηκε και πλαστό 50ευρω

Ηλεία: Διατηρείται ο ήπιος καιρός – Αναλυτική πρόγνωση


1392620093

Πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα ο υδράργυρος

Λονδίνο θύμιζε η βορειοδυτική Ηλεία το πρωί της Τρίτης με πυκνή ομίχλη θαλάσσης να καλύπτει την περιοχή. Η εισβολή θερμού και υγρού αέρα πάνω από ψυχρή επιφάνεια θάλασσας η αιτία του φαινομένου. 
Ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων περιμένουμε στο Ιόνιο το διήμερο Πέμπτη Παρασκευή, καθώς θα μας επηρεάσει μια ατμοσφαιρική διαταραχή από την Σικελία. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, την Παρασκευή θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις χωρίς όμως να φαίνονται ικανές να δώσουν κάτι αξιόλογο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.
Ηλιοφάνεια το Σάββατο, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Από το βράδυ και κυρίως την Κυριακή περιμένουμε νεφώσεις οι οποίες θα πρέπει να δώσουν βροχές. Κατά πόσο αξιόλογες θα είναι οι βροχές αυτές θα το δούμε καλύτερα με νεότερα δεδομένα σε επόμενες προγνώσεις.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Τσίκνισμα με 20αρια! Ζέστη και... σκόνη σήμερα - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού


Τσίκνισμα με 20αρια! Ζέστη και... σκόνη σήμερα - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Γενικά ζεστός θα είναι ο καιρός την Τσικνοπέμπτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά, κυρίως παράκτια και θαλάσσια τμήματα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 20ης Φεβρουαρίου