Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 17, 2014

Νίκη των «πρασίνων» με 2-0 επί του Πανθρακικού

Εικόνα
Νέα καλή εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό

Ποιοι ένστολοι κερδίζουν αύξηση 13% μετά την απόφαση του ΣτΕ

Εικόνα
Με σημαντικές αυξήσεις στο εφάπαξ που μεσοσταθμικά κινούνται στο 13% και σε απόλυτα νούμερα κυμαίνονται περίπου από 4.000 έως 20.000 ευρώ, ανάλογα με τον βαθμό αποστρατείας, αναμένεται να δικαιωθούν απόστρατοι αξιωματικοί του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας μετά την απόφαση-βόμβα του ΣτΕ.

Δημόσιο: ξεκινάει η μεγάλη κλοπή σε μισθούς και συντάξεις από τον Μάρτιο

Εικόνα
- Ως και 70 ευρώ το μήνα οι μείωση στους μισθούς των υπαλλήλων του Δημοσίου - Από 17 ως και 116 ευρώ το μήνα οι μειώσεις στις συντάξεις - Μεγαλύτερο το “ψαλίδι” για όσους βγουν σε σύνταξη το 2014

Δολοφονημένος βρέθηκε αρχιμανδρίτης στη Χώρα Τριφυλίας

Εικόνα
Δολοφονημένος βρέθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Κυριακής ένας αρχιμανδρίτης μέσα στο σπίτι του κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου στη Χώρα Τριφυλίας.

Αμαλιάδα: Το «Κερνάμε Ελλάδα» κέρδισε το κοινό!

Εικόνα
  Πόλος έλξης έχει γίνει για αμέτρητους επισκέπτες το 2 ο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» στην Αμαλιάδα, που άνοιξε τις πύλες του απόγευμα της Παρασκευής και ρίχνει αυλαία απόψε στις 10 το βράδυ.

Ηλεία: Έκλεψαν άρρωστο μοσχάρι από στάβλο - Εκκληση από τον ιδιοκτήτη να μην καταναλωθεί!

Εικόνα
Με ένα… μοσχάρι έφυγαν άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης από τον στάβλο του κ. Σταματόπουλου στα Λεχαινά. Οι άγνωστοι πήραν το μοσχάρι και σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το στάβλο το έσφαξαν και «φόρτωσαν» το κρέας.

Μυρτιά Πύργου: Άγνωστος αποπειράθηκε να σκοτώσει 77χρονο - Νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο - Συνελήφθη ο δράστης (Νεότερη ενημέρωση 14:01)

Εικόνα
Πυροβολήθηκε δύο φορές από κυνηγετικό όπλο.

Ηλεία: ο καιρός από Δευτέρα έως και Τετάρτη

Εικόνα
Αναλυτική πρόγνωση Την Δευτέρα 17/2 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Τοπικές

Τους 22 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος τη Δευτέρα

Εικόνα
Αίθριος και ζεστός θα είναι καιρός τη Δευτέρα. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα παράκτια τις πρωινές ώρες. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση. Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 17ης Φεβρουαρίου