ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Επικράτηση Ολυμπιακού απέναντι στην Αναντολού Εφές- Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Μάλαγα

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 78-60

Απέπλευσαν τα ΨΑΡΑ για την Σομαλία,στον Ναύσταθμο ο Αβραμόπουλος - ΒΙΝΤΕΟ



Η Φ/Γ ΨΑΡΑ θα ενταχθεί για το επόμενο τρίμηνο, στη Ναυτική Δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έχει αναπτυχθεί στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Σομαλίας για την καταπολέμηση της πειρατείας.

«Πόλεμος» μεταξύ ακτοπλοϊκών για τη γραμμή Κυλλήνη-Ζάκυνθος!


Σε νέο γύρο σκληρού ανταγωνισμού οδηγείται η ακτοπλοΐα στη Ζάκυνθο, δύο μήνες μετά την καθιέρωση έκπτωσης 50% στις τιμές των εισιτηρίων στη γραμμή Ζακύνθου- Κυλλήνης και αντίστροφα.

Πύργος: Σύλληψη 38χρονου για ναρκωτικά


xapia

Βρέθηκαν στην κατοχή του 147 χάπια

Δίπλα στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς η Κεραμοτουβλοποιϊα Παναγιωτόπουλος


panagiotopoulos

Φορτίο με τούβλα και κεραμίδια της εταιρίας

Πανικός από πυρκαγιά σε υπόγειο πολυκατοικίας στον Πύργο


py
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Πύργο, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε υπόγειο διώροφης

Ξεκινά το καρναβάλι των μικρών και των μεγάλων!




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                         Γραφείο Τυπου  


Όμιλος Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών



Με μια φαντασμαγορική τελετή το απόγευμα του Σαββάτου 15/02/2014 ξεκινά και επίσημα το Λεχαινίτικο καρναβάλι, που εδώ και 40 χρόνια αποτελεί σταθμό στην πολιτιστική ζωή του τόπου.

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή


Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα ενταθούν θα σημειωθούν την Παρασκευή στο ανατολικό Αιγαίο. Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία βροχές και στα δυτικά και τα νότια καταιγίδες. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Ηλεία: Σποραδικές καταιγίδες πιθανόν ισχυρές – Αναλυτική πρόγνωση


gida

Ανοιξιάτικο το Σαββατοκύριακο


Την Παρασκευή, αν και το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας φαίνεται καλός καιρός, προς το απόγευμα θα πρέπει να συννεφιάσει με βροχές μικρής όμως διάρκειας.
 Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το Σαββατοκύριακο περιμένουμε ηλιόλουστο και ζεστό καιρό. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 14ης Φεβρουαρίου