ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του ΕΤΗΣΙΟΥ ΧΟΡΟΥ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ


Συνεχίζονται οι προετοιμασίες σε πολύ εντατικούς ρυθμούς,από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας ,προκειμένου να πραγματοποιηθεί όσο πιο καλύτερα γίνεται η εκδήλωση του ετησίου χορού .
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο αριθμός των προσκεκλημένων...Θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενη χρονιά.









Σήμερα τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός


Οι «αιώνιοι» αναμετρώνται για την 7η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague

Πύργος: Χιπ χοπ με σκοπό φιλανθρωπικό!


 
Θέλοντας να εκφράσουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους προς τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς

Στην τελική ευθεία για το καρναβάλι




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                    Γραφείο Τυπου  





Όμιλος Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών


Στην τελική ευθεία για την διοργάνωση του Λεχαινίτικου Καρναβαλιού που επί σαράντα χρόνια  αποτελεί σταθερό θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, σημαντικό σημείο αναφοράς

Αμαλιάδα: Τραυματίστηκε και περίμενε μισή ώρα το ασθενοφόρο - Διαψεύδει την καθυστέρηση το ΕΚΑΒ (νεότερο)


Το ΕΚΑΒ έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει την καθυστέρηση, τονίζοντας ότι η καθυστέρηση ήταν 15 λεπτά:

Ηλεία:Στα "κάγκελα" οι αγρότες - Πορεία διαμαρτυρίας μέσα στον Πύργο


agro_purg1a

Μεγάλη κινητοποίηση στον Πύργο με περισσότερα από 100 τρακτέρ - Ισχυρή αστυνομική δύναμη σε κάθε σημείο

Αρωγός στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς


Δελτίο Τύπου
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης




Στο πλευρό των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Κεφαλονιάς βρίσκεται ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης συμβάλλοντας με τα μέσα που διαθέτει στην ανακούφιση των πληγέντων από τον Εγκέλαδο.

Ηλεία: Βροχές από την Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση


vroxes

Η θερμοκρασία σε πτώση, διατηρείται ωστόσο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα

Άκρως ανοιξιάτικες θερμοκρασίες περιμένουμε την Τρίτη, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου. 
Το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει το επόμενο τριήμερο, Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή, με κατά περιόδους βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση από τους 22-23 στους 15-16, παραμένει ωστόσο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το Σαββατοκύριακο περιμένουμε ηλιόλουστο και ζεστό καιρό. 

Ιδιαίτερα ήπιος ο φετινός χειμώνας, θα δούμε αν θα καταφέρει να φύγει έτσι, με το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου να είναι επικίνδυνα χρονικά διαστήματα για έντονες ψυχρές εισβολές. Η ιστορική ψυχρή εισβολή με χιόνι ακόμα και στην πόλη του Πύργου του 1987 μη ξεχνάμε πως συνέβη μήνα Μάρτιο! 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν την Τετάρτη στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα δυτικά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου