ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Athens Challenge...ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ...ΜΕ ΝΕΟΧΩΡΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ



 Ξεκινάει αύριο το 2ο Athens Challenge Tournament που διεξάγετε 01 -02 Φεβρουαρίου 2014 στο Φάληρο ...
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται να έχει μια πολύ μεγάλη επιτυχία μιας και δεν είναι ένα απλό τουρνουά αλλά έχει συμμετοχές από όλη την Ευρώπη ..

Από  ένα τέτοιο μεγάλο αθλητικό γεγονός ,δεν μπορούσε να λείπει η Νιχωρίτικη παρουσία ...μιας και εδώ και 12 χρόνια έχουμε δουλέψει αυτό το άθλημα .

Ποιος χρειάζεται τον Σπανούλη;


Νίκη με 73-55 για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μάλαγα στο ΣΕΦ

Η Κρίση των Ιμίων

Τούρκοι δημοσιογράφοι υποστέλλουν την ελληνική σημαία και υψώνουν την τουρκική.Τούρκοι δημοσιογράφοι υποστέλλουν την ελληνική σημαία και υψώνουν την τουρκική.
Η κρίση των Ιμίων κορυφώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου 1996, σε μια εποχή που η κυβέρνηση Σημίτη έκανε τα πρώτα της βήματα, φέρνοντας Ελλάδα και Τουρκία στα πρόθυρα ένοπλης αντιπαράθεσης.

Θρήνος στο Αίγιο: "Έσβησε" στον ύπνο του ο 16χρονος Γιώργο Ξυνός, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία


ksinosΤο παιδί φοιτούσε στο 1ο ΕΠΑΛ Αιγίου

Αρχ. Ολυμπία: Κόπηκε στα δύο η Καυκανιά (photos & video)


kaukania1aΝύχτα τρόμου για τους κατοίκους – Καφενείο παρασύρθηκε από την καθίζηση – Σπίτια υποχωρούν – Ζητούν βοήθεια οι κάτοικοι

Του Γιάννη Σπυρούνη

Πύργος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 77χρονου Παναγιώτη Αργυρίου - Αλβανός ο ένας δράστης που συνελήφθη


1

Από την περιοχή της Αμαλιάδας ο φερόμενος δράστης

Δωρεάν προγράμματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 











Δελτίο Τύπου
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Για μια ακόμη χρονιά, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης «επενδύοντας»  και στην Κοινωνική Πολιτική και παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες αναπτύσσει τον τομέα της δωρεάν παροχής  προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Μετά από εξαιρετικά επίπονες

Ηλεία: Πολλά μποφόρ το επόμενο 48ωρο σε στεριά και θάλασσα – Αναλυτική πρόγνωση


kairos-kakokairia-arxeio-5Ανατολικοί - νοτιοανατολικοί πολύ θυελλώδεις έως 9 μποφόρ σε στεριά και θάλασσα το διήμερο Παρασκευή Σάββατο

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή


Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες την Παρασκευή με ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 31ης Ιανουαρίου