ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΧΟΡΟΥ ΜΑΣ ...Ξ Ε Κ Ι Ν Η Σ Α Ν !!!!!



Ο σύλλογος Νεοχωριτών Ηλείας Αθήνας έκανε δυνατό ξεκίνημα ..
Με το που συστάθηκε σε σώμα και έβγαλε προεδρείο δεν σταμάτησε εκεί .
Δεν απονεμήθηκαν οι τίτλοι ,για δούμε ποιος θα είναι πρόεδρος ή αντιπρόεδρος ή γραμματέας κ.ο.κ
Τα μέλη του ΔΣ ανεξαρτήτως τίτλου δουλεύουν εξίσου ομαδικά και προπάντων συλλογικά ..
Καταρχήν ορίσαμε ημερομηνία διεξαγωγής του ετησίου χορού μας που θα είναι

Απόψε αντίπαλος, για πάντα φίλος

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε με στόχο το 4/4 στο Top 16

Ηλεία: Βεβήλωσε μνήμα βάζοντας φωτιά λίγο μετά την ταφή!

 
Η μέγιστη ασέβεια στη μνήμη νεκρού καταγράφηκε τις τελευταίες ημέρες σε κοιμητήριο του Νομού Ηλείας, λίγες ώρες μάλιστα μετά την ταφή του τεθνεώτος.

Μια ακόμα σύλληψη για ναρκωτικά στην Ηλεία


sillipsi3

Κατασχέθηκαν 45 γραμμάρια κάνναβης

Καταργείται η θεώρηση βιβλίων και στοιχείων

 
Πλήρη ανατροπή στον τρόπο που οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες θεωρούν ή τηρούν βιβλία και στοιχεία φέρνει ο νέος Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών.

Η Τροχαία δεν θα κόβει μόνο κλήσεις - Θα συλλαμβάνει και τους φοροφυγάδες


troxaia-elegxoiΕνας τυχαίος έλεγχος της Τροχαίας θα οδηγεί στο Αυτόφωρο όσους έχουν πάνω από 5.000 ευρώ χρέη στο Δημόσιο - Τα περιπολικά θα είναι συνδεδεμένα με το TAXIS και θα εντοπίζουν τους φοροφυγάδες - Σε... διπλό ρόλο πλέον οι τροχονόμοι

Πύργος: Συνελήφθη 16χρονος για κλοπές στην Ξυλοκέρα


sillipsi_anilikosΑπό την έως τώρα ερευνά έχουν εξιχνιαστεί τρεις περιπτώσεις κλοπών
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 16χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ηλεία: Βαθμιαία βελτίωση του καιρού την Τετάρτη - Σοβαρή επιδείνωση από την Παρασκευή – Αναλυτική πρόγνωση


lampia

Κακοκαιρία με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το Σαββατοκύριακο

Μπόρες κατά περιόδους εκδηλώνονται από την Τρίτη, φαινόμενα τα οποία θα διατηρήθηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας και το πρωί της Τετάρτης με βαθμιαία βελτίωση. Η θερμοκρασία έχει παρουσιάσει πτώση. 

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν την Πέμπτη. Από την Παρασκευή περιμένουμε σοβαρή επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Περαιτέρω επιδείνωση το Σαββατοκύριακο με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, ικανά να προκαλέσουν πλημμυρικά επεισόδια. 

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο την Παρασκευή λόγω των νοτιάδων. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία, από την Κυριακή φαίνεται πως ο καιρός θα θυμηθεί πως βρισκόμαστε στον χειμώνα, περιμένουμε αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, με τον υδράργυρο να πέφτει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Χιόνια περιμένουμε στα πολύ ορεινά του νομού πάνω από τα 1.000-1.100 μέτρα υψόμετρο. Με βάση τα ίδια στοιχεία, δεν διαφαίνεται να κατεβαίνει κάποια αξιόλογη ψυχρή εισβολή έως το τέλος του μήνα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη

Σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας θα σημειωθούν την Πέμπτη στα δυτικά. Άνεμοι δυτικοί μέχρι 6 μποφόρ στα νότια.
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Διαβάστε την αναλυτική πρόγωνση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Ιανουαρίου