Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 17, 2014

Χρόνια Πολλά ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ...!!!

Εικόνα
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ . Να ευχηθούμε ονομαστικά όπως κάνουμε πάντα σε όλους τους Νιχωρίτες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ :

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπάρτσα

Εικόνα
Με 82-71 ηττήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» στο ΣΕΦ

Αυτοκτόνησε πατέρας που βίαζε την κόρη του

Εικόνα
Εβαλε τέλος στη ζωή του

Ηλεία: Ενεργοποιούνται κόμματα και βουλευτές για το "αγροτικό"

Εικόνα
Με φόντο τις  κινητοποιήσεις

Ηλεία: Τραυματίστηκε μαθητής στο Δημοτικό Σχολείο Γουμέρου

Εικόνα
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μικρού μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Γουμέρου, που τραυματίστηκε χθες το πρωί στο σχολείο και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Άγιος Αντώνιος ο Μέγας

Εικόνα
Ημερομηνία εορτής:  17/01/2014 Τύπος εορτής:  Σταθερή. Εορτάζει στις 17 Ιανουαρίου εκάστου έτους. Πολιούχος:  Περιστέρι Αττικής Άγιοι που εορτάζουν:  Αγιος Αντωνιος Ο Μεγας (251 - 356) Ἔχει τι μεῖζον οὐρανὸς καὶ τῶν Νόων, Ἔξαρχον Ἀντώνιον Ἀσκητῶν ἔχων. Ἑβδομάτῃ δεκάτῃ Ἀντώνιον ἔνθεν ἄειραν. Βιογραφία

Ηλεία: Βελτιώνεται ο καιρός - Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες – Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Θερμή εισβολή, ενίσχυση ανέμων και σκόνη από την Αφρική! Αξιόλογες βροχές και καταιγίδες εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ηλεία. Βελτίωση του καιρού σήμερα Πέμπτη. Φτάσαμε αισίως στα μέσα του χειμώνα με ούτε ίχνος χιονιού στα ορεινά της Ηλείας ακόμα και στα ορεινά της Πελοποννήσου, χιόνι μπορεί να βρει κανείς πάνω από τα 2.000 μέτρα! Τραγική λοιπόν η πορεία του καιρού για μέσα Γενάρη, θερμή εισβολή το Σαββατοκύριακο, ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων και σκόνη από την Αφρική! Ακόμα δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για κάποια σοβαρή ψυχρή εισβολή σε βάθος δεκαημέρου.    Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 17ης Ιανουαρίου