ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ...???


Μετά από ένα πολύ καλό στοιχηματικό  ξεκίνημα στην νέα χρονιά η συνέχεια ήταν αναμενόμενη πέσαμε σε βράχους ...σε μέτρια επίπεδα κυμάνθηκαν οι επιτυχίες μας 40 % με 50% ,....
Το κουπόνι του Σ/Κ αναμένεται ενδιαφέρον και γιαυτό , να είμαστε χαλαροί σήμερα εφ όσων θα θέλαμε κάποιες προβλέψεις και να παίξουμε κάποια παιχνίδια για να περάσει η ώρα μελετήσαμε και προτείνουμε .....
ΞΕΚΙΝΆΜΕ με ένα  σύστημα παίζοντας 3-4 ....ΜΠΟΜΠΕΣ ...!!!!

Από χειμώνα… καλοκαίρι στον Ολυμπιακό


Από χειμώνα… καλοκαίρι στον ΟλυμπιακόΈχουν «φουντώσει» τις τελευταίες ώρες οι περιπτώσεις για τον Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ και τον Αμπντούλ Ραζάκ

Εν αναμονή της απόφασης για τη Χάλκοβα


dikastirio

Εκδικάστηκε χθες η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων – Δεν άρθηκε η προσωρινή διαταγή

Του Γιάννη Σπυρούνη

Ρυθμίσεις για τα "κόκκινα" δάνεια των αγροτών


agrotisΜε Κοινοβουλευτική πρωτοβουλία των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο κ. Κουτσούκος, θα υποστηριχθεί να ρυθμιστούν τα ληξιπρόθεσμα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των αγροτών τα οποία έχουν εμπράγματη διασφάλιση με υποθήκη αγρών, εγκαταστάσεων, οικοπέδων, οικιών και λοιπών  ακινήτων,  υπέρ ΑΤΕ.

Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας άνδρα στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου



270gefyraΣύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr ο άνδρας έφθασε στο μέσον περίπου της Γέφυρας με την μοτοσυκλέτα του, την οποία στάθμευσε στην άκρη, κατέβηκε και θέλησε να απολαύσει το πούρο του.

Έφυγε ο Γιώργος Κόρος


KOROS_751394889 Ο Γιώργος Κόρος, ένας από τους σπουδαιότερους εκφραστές της μουσικής παράδοσης, δεξιοτέχνης στο βιολί, απεβίωσε, σε ηλικία 91 ετών.

Αμαλιάδα: Σε απόγνωση οι σχολικοί φύλακες

Η αγανάκτηση και η απαισιοδοξία περισσεύουν για τους σχολικούς φύλακες του δήμου Ήλιδας που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα από τα τέλη του περασμένου Ιουλίου και ο χρόνος έχει αρχίσει πλέον να μετρά αντίστροφα.

Ηλεία: Καιρός έως την Κυριακή


palouki

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ο υδράργυρος

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν έως και την Κυριακή με την θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Από το βράδυ της Κυριακής και κυρίως την Δευτέρα περιμένουμε βροχές.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη


Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα ή ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 9ης Ιανουαρίου