ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Η Μέρκελ υπέστη κάταγμα στη λεκάνη ενώ έκανε σκι στην Ελβετία


merkelskiexo

Θα μείνει εκτός τρεις εβδομάδες

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ...???


Έχοντας νωπές τις δάφνες από τον χθεσινό μας θρίαμβο στις προτάσεις που η επιτυχία ήταν πολύ μεγάλη με συνολική απόδοση 597.7 ...!!!!,
 (http://neohorikillinis.blogspot.gr/2014/01/blog-post_2680.html )

(http://neohorikillinis.blogspot.gr/2014/01/6-8-5977.html)

θα συνεχίσουμε και θα  δώσουμε την δυνατότητα να βγάλουμε όλοι μαζί και το σημερινό μας κέρδος
Σήμερα λοιπόν θα πάμε στα λίγα παιχνίδια που μας δίνουν στο κουπόνι και έχοντας οδηγό Την Θεία Φώτιση που μας δίνει η σημερινή χρονιάρα μέρα ελπίζουμε στο καλύτερο ..
Οι καλύψεις είναι σημεία που πρέπει να υπολογίζονται

ΞΕΚΙΝΆΜΕ ..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ,ΦΩΤΗ ΦΑΝΗ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ  
ΕΟΡΤΑΖΩΝΤΕΣΚΑΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ..
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΊ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ..
Χρόνια πολλά στους ...

Χάβαρι Αμαλιάδας: Τέσσερις τραυματίες ελαφρά σε εκτροπή αυτοκινήτου


troxaio_xav2

ΙΧ βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε σε ελιά

Τα Θεοφάνεια


H Βάπτισης του Ιησού ΧριστούH Βάπτισης του Ιησού Χριστού
Μεγάλη εορτή του Χριστιανισμού, σε ανάμνηση της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο (ή Βαπτιστή). Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Ιανουαρίου και είναι η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου, που ξεκινά με τα Χριστούγεννα. Λέγεται, επίσης, Επιφάνεια και Φώτα.

Ηλεία: Έκτακτο Δελτίο - Κατά τόπους πολύ ισχυρές καταιγίδες ανήμερα των Θεοφανείων

  • 05/01/2014 - 08:33
kairos_h
meteofota

Έκτακτο Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Με τι καιρό θα γιορτάσουμε τα Θεοφάνεια


Με τι καιρό θα γιορτάσουμε τα Θεοφάνεια

Πρόσκαιρη επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στη δυτική και νότια χωρά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τις απογευματινές ώρες και από τα βορειοδυτικά. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την ημέρα των Θεοφανείων.

Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ