Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Παλούκι Αμαλιάδας: Τρεις συναυλίες με Ρόκκο, Ασλανίδου και Locomondo


palouki_music

Μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής αναμένεται να παρελάσουν από τον συναυλιακό χώρο στο λιμανάκι Παλουκίου, καλώντας τους φίλους της μουσικής σε τρεις μαγικές μουσικές βραδιές. Τραγούδια αγαπημένα που όλοι έχουν σιγοτραγουδήσει, καθώς και νέες επιτυχίες θα συνθέσουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες. Ο Στέλιος Ρόκκος, η Μελίνα Ασλανίδου και οι Locomondo είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτό το μουσικό ταξίδι που με το ταλέντο τους και τις μοναδικές ερμηνείες τους υπόσχονται στο κοινό τους διασκέδαση χωρίς φειδώ.


Στέλιος Ρόκκος 28 Ιουλίου ώρα 9.00 μ.μ.

Τη Δευτέρα  28 Ιουλίου, ο μοναδικός Στέλιος Ρόκκος , θα βρεθεί  στο γραφικό Λιμανάκι του Παλουκίου στην Αμαλιάδα για  ένα μαγικό μουσικό ταξίδι. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στην ελληνική μουσική σκηνή με τα τραγούδια του.
Ο δυναμισμός και η «ψυχή» που βγάζει σε κάθε του live, είναι δύο από τα χαρακτηριστικά, που τον έχουν κρατήσει στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια και που έχουν κάνει τα τραγούδια του αγαπημένα και διαχρονικά. Και είναι σίγουρο πως και αυτή τη φορά η live του εμφάνιση θα είναι μοναδική, με πολλές αγαπημένες, παλιές και νέες επιτυχίες του, που θα μας κάνουν να ερωτευτούμε, να νοσταλγήσουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ. Ο Στέλιος Ρόκκος δεν θα αφήσει και πάλι κανέναν ασυγκίνητο, με το πάθος του και την δυναμική του σκηνική παρουσία και μαζί με τους μοναδικούς μουσικούς του θα ξεσηκώσει όλο το λιμάνι στο Παλούκι,  θα γίνουμε όλοι μια παρέα και θα..μείνουμε εδώ για τον ακούμε και να τραγουδάμε λατρεμένα τραγούδια.
Τιμές Εισιτηρίων: Φοιτητικό/Ανέργων: 10 Ευρώ - Προπώληση 10 Ευρώ - Ταμείο 12 Ευρώ
Η προπώληση ξεκίνησε
Αμαλιάδα
coupa libre
Βιβλιοπανόραμα
Βιβλιοπωλείο Κύκλος
Καταστήματα Γερμανός
Πύργος
Μουσικός Οίκος Παυλίδη
Καταστήματα Γερμανός

Βάρδα
Οπτικά  ΖΟΕL Ζωή Γεωργιτσοπούλου

Λεχαινά
Βιβλιοπωλείο Βιβλιογνωσία

Ανδραβίδα
Βιβλιοπωλεία Κόμβος

Γαστούνη
Βιβλιοπωλείο Βιβλιογνωσία
Κρατήσεις στο τηλέφωνο 6936 133 029

Μελίνα Ασλανίδου 19 Αυγούστου ώρα 9.00μμ

Με τις αποσκευές της γεμάτες με τα τραγούδια του νέου της δίσκου με τίτλο το όνομά της που κυκλοφορεί από τη Heaven, η Μελίνα Ασλανίδου ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. Μαζί της επί σκηνής μια κεφάτη, εκρηκτική παρέα μουσικών. Έγχορδα, κρουστά και πνευστά χορεύουν με τα τραγούδια, απογειώνουν τους στίχους με τη μουσική, συνοδεύουν τη φωνή της Μελίνας με τον πιο μοναδικό τρόπο. Τραγούδια της νέας της δουλειάς, που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Γνωστά και αγαπημένα από τη δισκογραφία της Μελίνας, τραγούδια παραδοσιακά, βαλκανικοί ήχοι, κλασικά λαϊκά τραγούδια με σύγχρονες ενορχηστρώσεις.
Η Μελίνα, με την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μαγνητίζει το κοινό, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα μαγική σε κάθε της μουσική παράσταση! Η συναυλία του καλοκαιριού είναι εδώ!

Locomondo 22 Αυγούστου ώρα 9.00μμ

Μετά απο έναν ιδιαίτερα δημιουργικό χειμώνα, οι Locomondo  ξεκινάνε  τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις. Οι αρχές του 2014 βρίσκουν τους Locomondo με καινούργιο δίσκο με τίτλο “New Day Rising”  που κυκλοφορεί στην Γερμανία και περιλαμβάνει  νέα τραγούδια αλλά και κάποια τραγούδια απο την “Οδύσσεια” που παρούσιάστηκε πρώτη φορά στην Τεχνόπολη τον Ιούλιο του 2013. Την άνοιξη και συγκεκριμένα τον Απρίλη, σε συνεργασία με την Greenpeace  συμμετέχουν  με το τραγούδι-videoclip  “To bee or not to bee” με ξένο στίχο και μουσική του Μάρκου Κούμαρη σε μία τεράστια διεθνή καμπάνια με σκοπό να αναδειχθεί το τεράστιο πρόβλημα της σημαντικής παγκόσμιας μείωσης του αριθμού των μελλισσών και τις ολέθριες συνέπειες που αυτή έχει για το οικοσύστημα και τον άνθρωπο. Μετά απο ακόμη έναν γεμάτο συναυλίες χειμώνα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι Locomondo  έπειτα απο ένα απαραίτητο διάλειμα ξαναξεκινούν με ενέργεια και ζωντάνια τις καλοκαιρινές συναυλίες- συναυλίες που μετατρεπονται σε μία μεγάλη γιορτή με πρωταγωνιστή τον κόσμο που  τραγουδά και χορεύει στους ρυθμούς του rap, ska, reggae και hip-hop, στους ρυθμούς των Locomondo δηλαδή!
Καλοκαιρινή περιοδεία - Locomondo Live  2014 - “Θέλω νά σαι κεί – ότι κι αν συμβεί”!!!
Info:
Locomondo official site : www.locomondo.gr Facebook: https://www.facebook.com/Locomondo.official?fref=ts
Οι Locomondo είναι οι: Μάρκος Κούμαρης - Φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας - Κιθάρα, φωνή, Σταμάτης Γούλας - Πλήκτρα, sampler, φωνή, Σπύρος Μπεσδέκης - Μπάσο, Στρατής - Άγγελος Σούντρης- Τύμπανα, Μιχάλης Μουρτζής - Κρουστά, φωνή, Θανάσης Ταμπάκης - Μηχανικός ήχου
Τα πνευστά των Locomondo είναι οι: Βασίλης Παναγιωτόπουλος – Τρομπόνι, Νίκος "Tattoo" Βλάχος – Τρομπέτα, Στο βιολί είναι ο Δημήτρης Γάσιας.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...