ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι :ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                                 

                                            ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ }} καλεί όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του και μη στην ετήσια
               ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
                                       Την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014
                                                              ώρα 11:00 πμ
 Στα γραφεία του συλλόγου στην οδό :
ΓΛΑΔΣΤΩΝΟΣ 10 Πλατεία Κάνιγγος ΟΜΟΝΟΙΑ στον 8ο όροφο ...ΟΜΟΝΟΙΑ

Στην Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί :

Στην κορυφή της Α1 ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Παναθηναϊκός

Νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 81-61

Δράμα… ο Ολυμπιακός

Δράμα… ο Ολυμπιακός

Αγνώριστοι οι «ερυθρόλευκοι», έχασαν με 75-69 στη Δράμα

Συγκλονίζουν οι φίλοι του αστυνομικού που αυτοκτόνησε στο Χαλάνδρι: Φτιαγμένος για να σώζει ζωές, όχι να τις παίρνει

Συγκλονίζουν οι φίλοι του αστυνομικού που αυτοκτόνησε στο Χαλάνδρι: Φτιαγμένος για να σώζει ζωές, όχι να τις παίρνει

Φανατικός δύτης, άνθρωπος της παρέας, που ζούσε για να σώζει ζωές και όχι να τις αφαιρεί. Έτσι περιγράφουν τον άτυχο ειδικό φρουρό Θοδωρή Πρεβεζάνο οι φίλοι του, μια εβδομάδα μετά το τραγικό συμβάν στο Χαλάνδρι που τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Ηλεία: Βράβευσαν τους νέους φοιτητές σε Τραγανό και Βαρθολομιό!


 
Την επιτυχία των νέων φοιτητών του Τραγανού επιβράβευσε το βράδυ της Πέμπτης ο δήμος Πηνειού σε μια λιτή εκδήλωση που διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου στο δημαρχείο του Τραγανού.

Απίστευτο βίντεο από ληστεία: 6χρονη κλέβει 133.000 δολάρια από χρυσοχοείο


listiaΜικρή στο δέμας αλλά θαυματουργή η 6χρονη που πρωταγωνιστεί στο βίντεο μιας ληστείας το οποίο κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Αμαλιάδα: Απόγνωση για οικογένεια ανέργων με τρία παιδιά


spiti

Τι ανέφερε πατέρας τριών παιδιών στον Ionion FM.

Αμαλιάδα: Δύο συλλήψεις για παράνομο τζόγο


tzogos

Κατάσχεση χρημάτων και μηχανημάτων

Ηλεία: Συνελήφθη 35χρονος για κλοπή στα Καβάσιλα


Συνελήφθη προχθες (28-12-2013) το βράδυ, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 35 ετών, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ηλεία: Βελτιώνεται ο καιρός - Πρώτα στοιχεία για την Πρωτοχρονιά – Αναλυτική πρόγνωση


kairos

Το 2013 πιθανότατα θα μας αποχαιρετήσει με κακοκαιρία 

Βαθμιαία τα φαινόμενα εξασθενούν. Βελτιωμένος καιρός θα επικρατήσει  την Δευτέρα. 

Το βαρομετρικό χαμηλό που ήδη μας επηρεάζει δεν είναι το τελευταίο του 2013. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο χρόνος φαίνεται να μας αποχαιρετά με κακοκαιρία καθώς ένα νέο σύστημα φαίνεται να μας επηρεάζει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πάλι με νοτιάδες, βροχές και καταιγίδες. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε μια με δύο ημέρες ακόμα για να μιλήσουμε με ασφάλεια για τον καιρό της Πρωτοχρονιάς. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Δεκεμβρίου