Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 30, 2013

Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι :ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εικόνα
                                                                                              ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι {{ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ }} καλεί όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του και μη στην ετήσια                ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ                                        Την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014                                                               ώρα 11:00 πμ  Στα γραφεία του συλλόγου στην οδό : ΓΛΑΔΣΤΩΝΟΣ 10 Πλατεία Κάνιγγος ΟΜΟΝΟΙΑ στον 8ο όροφο ... ΟΜΟΝΟΙΑ Στην Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί :

Στην κορυφή της Α1 ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Παναθηναϊκός

Εικόνα
Νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 81-61

Δράμα… ο Ολυμπιακός

Εικόνα
Αγνώριστοι οι «ερυθρόλευκοι», έχασαν με 75-69 στη Δράμα

Συγκλονίζουν οι φίλοι του αστυνομικού που αυτοκτόνησε στο Χαλάνδρι: Φτιαγμένος για να σώζει ζωές, όχι να τις παίρνει

Εικόνα
Φανατικός δύτης, άνθρωπος της παρέας, που ζούσε για να σώζει ζωές και όχι να τις αφαιρεί. Έτσι περιγράφουν τον άτυχο ειδικό φρουρό Θοδωρή Πρεβεζάνο οι φίλοι του, μια εβδομάδα μετά το τραγικό συμβάν στο Χαλάνδρι που τον οδήγησε στην αυτοκτονία .

Ηλεία: Βράβευσαν τους νέους φοιτητές σε Τραγανό και Βαρθολομιό!

Εικόνα
  Την επιτυχία των νέων φοιτητών του Τραγανού επιβράβευσε το βράδυ της Πέμπτης ο δήμος Πηνειού σε μια λιτή εκδήλωση που διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου στο δημαρχείο του Τραγανού.

Απίστευτο βίντεο από ληστεία: 6χρονη κλέβει 133.000 δολάρια από χρυσοχοείο

Εικόνα
Μικρή στο δέμας αλλά θαυματουργή η 6χρονη που πρωταγωνιστεί στο βίντεο μιας ληστείας το οποίο κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Αμαλιάδα: Απόγνωση για οικογένεια ανέργων με τρία παιδιά

Εικόνα
Τι ανέφερε πατέρας τριών παιδιών στον Ionion FM.

Αμαλιάδα: Δύο συλλήψεις για παράνομο τζόγο

Εικόνα
Κατάσχεση χρημάτων και μηχανημάτων

Ηλεία: Συνελήφθη 35χρονος για κλοπή στα Καβάσιλα

Εικόνα
Συνελήφθη προχθες (28-12-2013) το βράδυ, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 35 ετών, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ηλεία: Βελτιώνεται ο καιρός - Πρώτα στοιχεία για την Πρωτοχρονιά – Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Το 2013 πιθανότατα θα μας αποχαιρετήσει με κακοκαιρία  Βαθμιαία τα φαινόμενα εξασθενούν. Βελτιωμένος καιρός θα επικρατήσει  την Δευτέρα.  Το βαρομετρικό χαμηλό που ήδη μας επηρεάζει δεν είναι το τελευταίο του 2013. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο χρόνος φαίνεται να μας αποχαιρετά με κακοκαιρία καθώς ένα νέο σύστημα φαίνεται να μας επηρεάζει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πάλι με νοτιάδες, βροχές και καταιγίδες. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε μια με δύο ημέρες ακόμα για να μιλήσουμε με ασφάλεια για τον καιρό της Πρωτοχρονιάς.    Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Δεκεμβρίου