ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Δημοσιεύθηκαν τα μέτρα κατά της αιθαλομίχλης

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι Υπουργικές Αποφάσεις για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, καθώς και για τη δωρεάν παροχή ρεύματος στους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, για διπλάσιο αριθμό ημερών σε σχέση με τις ημέρες κατά τις οποίες εκδίδεται σύσταση για διακοπή της χρήσης τζακιών και θερμαστρών στερεών καυσίμων.

Αμαλιάδα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 18χρονο νέο


davetasΣτις 12.00 μμ η κηδεία του Κώστα Δαβέτα στην Αμαλιάδα

Κορινθία: Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής ''θάφτηκε'' στις λάσπες (photos & video)

kori1
kori2
kori3Πρωτοφανείς οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο - Οι λάσπες σκέπασαν την εκκλησία και όπως θα δείτε ξεχώριζε μόνο ο τρούλος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΙΑ




4628663_e679cdcc20_m.gif 

Σήμερα γιορτάζει ο Στέφανος και η Στεφανία .
Να ευχηθούμε στους
αγαπητούς συχωριανούς μας Νιχωρίτες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και πάντα ευτιχισμενοι .
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον 

Κατάκολο: Επιχείρηση διάσωσης για ναύτη φορτηγού πλοίου που τελικά εξέπνευσε


nautis1

39χρονος Φιλιππινέζος αφησε την τελευταία του πνοή στο λιμάνι - Είχε χτυπήσει σοβαρά στο πλοίο που εργαζόταν εν πλω.

Άγιος Στέφανος ο Πρωτομάρτυρας και Αρχιδιάκονος

Άγιος Στέφανος ο Πρωτομάρτυρας και ΑρχιδιάκονοςΆγιος Στέφανος ο Πρωτομάρτυρας και Αρχιδιάκονος, Άγιος Θεόδωρος ο Γραπτός"27/12/2013




Τύπος εορτής: 

Σταθερή.
Εορτάζει στις 27 Δεκεμβρίου εκάστου έτους.
Πολιούχος: 
Σκύδρα
Άγιοι που εορτάζουν: Αγιος Στεφανος Ο Πρωτομαρτυρας Και Αρχιδιακονος

Έκτακτο Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


dor

Πολύ ισχυρές καταιγίδες τις πρωινές ώρες της Παρασκευής

Απολυτίκιο Αρχιδιακόνου Στεφάνου του Πρωτομάρτυρος - 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ