ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ- Δουνέικα: τροχαίο ατύχημα - Αιμόφυρτος ο οδηγός στο κεφάλι - Κινδύνευσε βρέφος


ΤΩΡΑ- Δουνέικα: τροχαίο ατύχημα - Αιμόφυρτος ο οδηγός στο κεφάλι - Κινδύνευσε βρέφος (νεότερα)


Τροχαίο ατύχημα έγινε πριν λίγα λεπτά στην Ε.Ο. Πατρών-Πύργου στο ύψος των Δουνεϊκων, λίγα μέτρα μακριά απο την κεραμοτουβλοποιϊα Παναγιωτόπουλος. Ι.Χ. συγκρούστηκε με φορτηγό και ο οδηγός αιμόφυρτος στο κεφάλι μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο Γ.Ν.Πύργου. Στο Ι.Χ. επέβαινε και μια γυναίκα με το μωρό.

Νεότερα:

Αντίστροφη μέτρηση για τα Τέλη Κυκλοφορίας -Πως και πόσο θα πληρώσουμε

Ελλάδα (25/12/2013 22:00 )
 
Στο Taxisnet θα πρέπει να μπαίνουν οι ιδιοκτήτες ΙΧ προκειμένου να μάθουν το ποσό που θα πρέπει να καταβάλουν για τα τέλη κυκλοφορίας του 2014. Παράλληλα η Γενική Γραμματεία Εσόδων υποστηρίζει πως είναι θέμα χρόνου η ενημέρωση για το φόρο πολυτελείας, για όσους φορολογούμενους διαθέτουν ΙΧ άνω των 1.929 κυβικών.<--break->
Τα τέλη κυκλοφορίας θα καταβληθούν εφάπαξ, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2013.
Τα τέλη ανάλογα με τα κυβικά:

Κ. Σαμικό: Φωτιά κατέστρεψε αγροτική εγκατάσταση


fotia1
fotia2

Κινδύνεψαν σπίτι και στάβλος

Ηλεία: Τραγωδία τα Χριστούγεννα - Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο σοβαρά ο πατέρας του (photos & video)


troxaio_xmas1a

ΙΧ καρφώθηκε με σφοδρότητα σε μεταλλικό κουτί ηλεκτροφωτισμού και την τσιμεντένια βάση του

Ηλεία: Σοβαρή επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων – Αναλυτική πρόγνωση


keraunoi2

Πολύ ισχυρές καταιγίδες το πρώτο μισό της Παρασκευής

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη

Σποραδικές καταιγίδες το πρωί στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα. Νέα μεταβολή του καιρού από τα βορειοδυτικά με βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι νότιοι ,νοτιοανατολικοί, 5 με 7 και από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Δεκεμβρίου

Απολυτίκιο Σύναξης της Υπεραγίας Θεοτόκου - 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Κρέστενα: Οδηγός έφερε τούμπα το αυτοκίνητο αλλά είχε άγιο


troxaio_sam

Ντεραπάρισε το αυτοκίνητό του, ο οδηγός δεν έπαθε όμως τίποτα